Chodí si vyberať na tréningy? Kendall Jenner vraj randí s ďalším športovcom

Spájali ju už s viacerými športovcami a zdá sa, že ani tentoraz nevystúpila zo zaužívaných cestičiek. Topmodelka Kendall Jenner má vraj nového priateľa.

30.04.2020 10:40
debata
Modelka Kendall Jenner počas prehliadky značky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Kendall Jenner počas prehliadky značky Burberry v Londýne. Modelka Kendall Jenner počas prehliadky značky Burberry v Londýne.

Najlepšie zarábajúca modelka planéty sa objavila v spoločnosti mladej hviezdy NBA – basketbalistu Devina Bookera. Dvojicu videli očití svedkovia v luxusnom Mercedese Maybach, ktorý patrí len 23-ročnému športovcovi. Na sedadle spolujazdca sedela o rok staršia modelka a spoločne smerovali údajne do Sedony v Arizone.

Nový párik vraj zastavil na benzínovej pumpe tesne pred cieľom, kde ich videlo viacero svedkov. Tí tvrdia, že vyzerali aj správali sa ako partneri. „Devin je len súčasťou maličkej skupiny priateľov,“ tvrdí však zdroj pre portál TMZ.com.

zväčšiť Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Ross D. Franklin
Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere. Basketbalista Devin Booker na archívnom zábere.

„Vyrazili na výlet, lebo sa potrebovali trochu prevetrať v súčasnej situácii. Devin je súčasťou malej skupiny, ktorá dodržiava pravidlá sociálneho odstupu a odporúčanej karantény. Sú v tejto skupinke kamarátov spoločne s Kendall,“ tvrdí informátor.

Ako to naozaj je, ukáže pravdepodobne až čas po karanténe. Jedno je však isté – Kendall Jenner má slabosť pre vysokých športovcov. V minulosti randila tiež s basketbalistami Jordanom Clarksonom, Blakeom Griffinom a naposledy Benom Simmonsom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #basketbal #rande #partner #Kendall Jenner

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...