Shakira na ulici v Barcelone! Spoznáte v nej sexi kosť zo Super Bowlu?

Kolumbijská speváčka Shakira si spolu s partnerom, futbalistom Gerardom Piquém, užila pobyt vonku podobne ako milióny Španielov po dlhých týždňoch v izolácii.

01.05.2020 00:00
debata (1)

Fotografi ich zachytili spolu s ratolesťami na ulici v Barcelone. Slávny pár sa prechádzal v spoločnosti detí – synov Sashu a Milana. Práve pre deti platili v Španielsku prísne obmedzenia, počas ktorých nemohli vychádzať von. Rodinka si tak pobyt mimo domu spoločne užila, ako však vidieť zo záberov, ani jeden z členov rodiny si zvár nechránil rúškom.

Shakira , jej partner Gerard Pique a ich dvaja... Foto: Profimedia
Shakira Shakira , jej partner Gerard Pique a ich dvaja synovi apočas prechádzky ulicami Barcelony.

Všetci boli oblečení v športovom – 43-ročná speváčka mala na sebe modré legíny, čierne športové tričko a na hlave nasadenú šiltovku. Shakira, ktorá bola vo februári spolu s Jennifer Lopezovou hviezdou vystúpenia v prestávke amerického Super Bowlu, aj na ulici ukázala sexi postavičku.

Shakira počas vystúpenia v prestávke Super Bowlu. Foto: SITA/AP
Shakira Shakira počas vystúpenia v prestávke Super Bowlu.

Práve na spomínané podujatie tvdro trénovala niekoľko týždňov a výsledky boli jasne viditeľné, keďže kostýmy oboch dám počas Super Bowlu boli naozaj úsporné a odvážne. Shakira mala na sebe kratučkú sukničku a top, ktorý jasne pritiahol pozornosť miliónov divákov na jej vytrénované bruško aj sexi stehná.

A i keď počas prechádzky na ulici predviedla Shakira svoju „obyčajnejšiu, civilnú podobu“, postavičkou stále pripomína skôr študentku, než 43-ročnú mamu dvoch detí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #barcelona #Shakira #Super Bowl

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...