Jana Hubinská ako ohnivá Španielka! Zvádzanie jej ide, čo poviete?

Vždy pozitívne naladená herečka a speváčka Jana Hubinská predstavuje španielsku skladbu „Mil Pasos“, ku ktorej vznikol aj tanečný klip.

01.05.2020 00:00
debata

V ňom si šarmantná Janka zatancovala s tanečníkom Michalom Barniakom.

Herečka a speváčka Jana Hubinská. Foto: Barbora Baluchová Photography
Jana Hubinská Herečka a speváčka Jana Hubinská.

"Mil pasos som mala už nejaký čas uloženú v pamäti, ale nevedela som, s kým by som ju nahrala. Jedného večera som sa na koncerte stretla s Petrom Luhom. Slovo dalo slovo a o nejaký čas sme ju vo svojom vnímaní a cítení nahrali. Peťo je skvelý hudobník a je aj nesmierne technicky zdatný. Celú skladbu nahral, zmixoval a spolu sme ju naspievali.“ vysvetľuje s úsmevom Jana Hubinská. K španielskej skladbe „Mil Pasos“ je na svete aj energický tanečný videoklip. Jeho scenár a réžiu si zobrali na starosť Jana Hubinská a Peter Luha.

"Muziku od malička milujem a vidím ju aj cez obrázky. Bola som plná energie a nadšenia. Oslovila som Michala Barniaka, s ktorým sa poznáme už roky z divadla. Miško je výborný tanečník, má aj vlastnú tanečnú školu a je neskutočne ústretový človek. Povedala som mu moju predstavu, koncepciu príbehu a pustili sme sa skúšať choreografie a skladať pohybový príbeh,“ vysvetľuje Janka. Originál skladby „Mil Pasos“ je o vzťahu, z ktorého dáma stále uteká a vždy sa nejako po pár krokoch vracia.

Herečka a speváčka Jana Hubinská s tanečníkom... Foto: Barbora Baluchová Photography
Jana Hubinská Herečka a speváčka Jana Hubinská s tanečníkom Mišom Barniakom.

„Keďže sme do klipu výrazne zapojili tanečné choreografie Janky s vynikajúcim Mišom Barniakom, tak nám z toho vyšiel skôr taký trojuholník, kde dáma uteká od jedného k druhému a naopak. Nakrúcanie bolo veľmi veselé, zrealizované počas troch dní na troch rôznych miestach. Jeden večer v bratislavskom starom meste, druhý pri Dunaji kúsok od vodného diela v Čuňove a tretí v Mišovom tanečnom štúdiu. Verím, že sa nám podaril spraviť príjemný klip na peknú skladbu a ľuďom v týchto neľahkých dňoch prinesie trochu slnka a na chvíľku sa s nami ocitnú duchom niekde v južných krajinách,“ neskrýva radosť Peter Luha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Hubinská

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....