Čoho sa nedočkal s Meghan, toho sa jej exmanžel dočkal s inou

Skutočnosť, že vojvodkyňa Meghan bola v minulosti už raz vydatá, je už takmer zabudnutá.

30.04.2020 14:40
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata (1)

Médiá v minulosti prinášali z času na čas správy o jej exmanželovi, producentovi Trevorovi Engelsonovi (43). Aktuálne o novinke v jeho živote informujú opäť.

Na Instagrame zverejnil fotografiu svojej manželky číslo 2, Tracey Kurlandovej. Na jej brušku má položenú ruku a k záberu, ktorý však nie je verejne dostupný, napísal: „To najlepšie, čo som kedy vyprodukoval.“ Navyše, v komentári určenej jeho manželke prezradil aj pohlavie ich očakávaného prírastku. „Baby, teším sa, ako ju v septembri spoznám.“

Meghan, ešte ako herečka, tvorila s filmovým producentom pár dlhých sedem rokov, v septembri 2011 si povedali áno počas honosnej svadby na Jamajke, na ktorú pozvali vyše sto hostí. V auguste 2013 sa pár rozviedol, Meghan mala Engelsonovi dokonca vrátiť obrúčku aj zásnubný prsteň. V júni 2016 sa začal jej vzťah s britským princom Harrym, ktorý vyvrcholil svadbou v máji 2018.

Trevor Engelson požiadal Tracey Kurlandovú o ruku v lete 2018, v máji 2019 si povedali áno. Filmový producent sa na adresu svojej exmanželky, z ktorej sa medzičasom stala jedna z najsledovanejších žien sveta, nevyjadruje. Žije si pokojne svoj „nový“ život po boku druhej manželky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Trevor Engelson

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...