Britney Spears stráca kilá v karanténe! Diéta? Nie, dôvodu neuveríte...

Aj speváčku Britney Spearsovú v Spojených štatoch amerických zastihla karanténa a sociálna izolácia, ktorú odporúčali odborníci pre pandémiu koronavírusu.

03.05.2020 00:00
debata (1)

Hudobná diva sa nedávno na Instagrame podelila o informáciu, že v karanténe už zhodila pár kilogramov. Dôvodom však nie je diéta, ale… chlap!

Niežeby sa blondínka rozišla so svojím partnerom Samom Asgharim, no ako sama speváčka priznala, nevideli sa už týždne. Dôvodom bolo, že Spears bola pred časom v Louisiane a po návrate sa rozhodla zostať izolovaná niekoľko dní, aby neohrozila blízkych.

„Mám pocit, že som môjho priateľa Sama nevidela snáď celý život,“ napísala na Instagrame a pridala emotikon so slzami. „Vlastne som schudla z toho, ako mi chýba. Teraz mi nepasujú žiadne nohavice. Mám pocit, že toto dokáže len, ak vám niekto naozaj chýba,“ komentovala ešte speváčka.

Asghariho pred pár dňami zachytili fotografi v uliciach Los Angeles pri pravidelnom tréningu. Bez trička, len v športových šortkách a s respirátorom na tvári sa svalnatý tréner preháňal ulicami. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Britney Spears #Sam Asghari #karanténa

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...