Vendula Svobodová sa ako 48-ročná stane opäť mamou

Vendula Pizingerová Svobodová spolu s manželom, Josefom Pizingerom, očakávajú prvého spoločného potomka.

01.05.2020 10:29
kvapka nadeje, vendula svobodova Foto: ,
Vendula Pizingerová Svobodová na archívnej snímke.
debata

Správou sa pochválila v piatok na Instagrame, kde zverejnila fotografiu s manželom, ako v ruke drží detské topánočky. „Iba deti vedia, čo hľadajú a tak si nájdu svojich rodičov… Toto dieťa si našlo nás a my budeme 4,“ napísala.

Vendula Pizingerová Svobodová má už syna Jakuba, ktorý sa narodil v manželstve s jej prvým mužom, hudobným skladateľom Karlom Svobodom, ktorý bol od nej starší o 33 rokov. Okrem Jakuba mali spolu manželia aj dcéru Klárku, ktorá prišla na svet v roku 1996. Tá ako dvojročná ochorela na leukémiu a v štyroch rokoch zomrela. Vendula Svobodová založila nadáciu Kvapka nádeje. Na jar 2005 sa narodil už spomínaný syn Jakub, v januári 2007 sa Svoboda na záhrade vily v Jevanoch zastrelil. O dva roky sa Vendula vydala za podnikateľa Patrika Auša, ich manželstvo však nevydržalo a rozviedli sa. V roku 2015 sa vydala tretíkrát, keď si zobrala o 16 rokov mladšieho Josefa Pizingera, syna svojej kamarátky.

Na jar boli s manželom Josefom v Nepále. Foto: ARCHÍV VENDULY PIZINGEROVEJ SVOBODOVEJ
Vendula Svobodová, Josef Pizinger, Nepál Na jar boli s manželom Josefom v Nepále.

Roky je Svobodová spájaná práve s nadačným fondom Kvapka nádeje, ktorého je riaditeľkou a jej poslaním je pomoc deťom trpiacim poruchou krvotvorby a nádorovými ochoreniami. „Viem, že to znie divne a každý to nemôže povedať, ale snažím sa, aby charita ľudí bavila. A niekedy sa to darí,“ povedala na margo svojej práce v roku 2018 v rozhovore pre Pravdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Vendula Pizingerová Svobodová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...