Vojvodkyňa Kate to opäť dokázala: Pre toto je miláčikom Británie!

Veľkou Britániou aktuálne zmieta silná vlna koronakrízy. V týchto časoch sú s jej obyvateľmi v úzkom spojení aj princ William a vojvodkyňa Kate.

04.05.2020 00:00
Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata (5)

Do pomoci obyvateľom zapájajú dokonca aj svoje ratolesti. Len počas víkendu, kedy princezná Charlotte oslávila 5. narodeniny, jej mama Kate ponúkla fanúšikom zábery, ktoré zhotovila. Malá princezná na nich pomáha svojej rodine pri doručovaní balíčkov s potravinovou pomocou seniorom a zraniteľným ľuďom v Norfolku.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

Ľudí sa snažia držať v dobrej nálade aj William a Kate. Aktuálne sa trojnásobná mama spojila online s čerstvou mamičkou v pôrodnici, čím jej spôsobila ohromné prekvapenie. Urobila tak aj preto, aby zvýšila povedomie verejnosti o potrebe boja za duševné zdravie aj v tomto, pre ženy náročnom období. Kate opäť ukázala, akú má ohromnú charizmu – nepôsobí strojene, jej záujem je úprimný a preto uveriteľný. Aj to sú dôvody, prečo je miláčikom Británie. Zverejnené video si na Instagrame pozrelo takmer 3 milióny ľudí a dočkalo sa mnohých pozitívnych komentárov.

Počas koronakrízy majú čerstvé mamičky strach, rovnako s vypätím síl bojujú aj zdravotníci. Kate svojím telefonátom prekvapila čerstvú mamu, ktorá nemohla uveriť tomu, koho má na video chate. Rebecca Attwood porodila svoje dieťatko v londýnskej nemocnici a pár hodín po pôrode sa jej ozvala vojvodkyňa Kate, ktorá sa aktuálne s celou rodinou nachádza v Anmer Hall v Norfolku. Rebecca, ktorá porodila syna Maxa, označila telefonát za surreálny.

„Hello, rada vás spoznávam,“ ozvala sa usmiata a chápavá Kate a pozdravila Rebeccu, ktorá bola na izbe spolu s manželom. Čerstvá mamička povedala, že syna porodila počas noci a má za sebou dve hodiny spánku. „Musíte byť nesmierne vyčerpaná,“ ozvala sa Kate s porozumením, keďže ako 3-násobná mama vie, ako sa cíti čerstvá mamička po pôrode. Rebecca pre médiá povedala: „Zažiť prekvapivý hovor s vojvodkyňou po dvoch hodinách spánku bolo naozaj surreálne,“ opísala.

Pred pár dňami sa zasa princ William objavil vo verejnoprávnej stanici BBC, ktorá odvysielala zábavnú reláciu Big Night In s cieľom zbierať peniaze na charitu. Zvláštna pozornosť sa dostala práve skeču, ktorý natočil Stephen Fry s britským princom. Vojvoda z Cambridge sa v ňom Lordovi Melchettovi, postave z britského sitcomu Čierna zmija (Blackadder) stvárnenej práve Fryom, sťažuje okrem iného na problémy so vzdelávaním detí doma. Následník britského trónu v závere naznačí, že na sebe nemá topánky, ponožky, ani nohavice.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...