Takto to robím ja! Predvádza Jennifer Lopez natriasanie panvou Shakire

JLo pozvala fanúšikov do zákulisia skúšok pred finále Super Bowlu, počas ktorého na pódiu vystúpila spolu so slávnou Kolumbijčankou.

04.05.2020 10:30
Shakira (vľavo) a Jennifer Lopez Foto: ,
Shakira (vľavo) a Jennifer Lopez boli hviezdami vystúpenia v prestávke zápasu Super Bowl.
debata

Vo februári sa stali súčasťou finále Super Bowlu dve svetové hviezdy plné temperamentu – Shakira (43) a Jennifer Lopez (50). Ich vystúpenie pôsobilo ako energický náraz hviezdnej sily, sprevádzaný choreografiou natriasania bedier a bokov v zmesi podmanivých hitov. Fanúšikovia aj diváci na štadióne boli vo vytržení.

Na sexi pohyby sú obe speváčky odborníčkami na slovo vzatými. Shakirino točenie panvou je priam legendárne a stalo sa súčasťou jej pódiových vystúpení. V tomto smere za ňou nezaostáva ani o čosi staršia Jennifer Lopez, známa tiež pod prezývkou JLo.

Za ich februárovým ohromujúcim vystúpením počas športovej udalosti roka však stálo mnoho driny, aj spoločných tréningov a nácvikov. Do ich zákulisia svojich fanúšikov aktuálne pozvala na Instagrame Jennifer Lopez. Ako vyzerala prvá spoločná skúška týchto dvoch hviezd?

Na jednom z videí je ukázané, ako obe stoja chrbtom ku kamere a pohybujú panvami – pričom Lopoz svojej kolegyni vysvetľuje, ako to robí ona: „Robím to z kolien,“ opisuje Lopezová kolumbijskej speváčke a dodáva: „Naučila ma to moja mama, keď som mala štyri roky.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Shakira

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....