Na nákupoch so synom? Omyl! 40-ničku Beckinsaleovú sprevádza jej zajačik

Slávna Britka má jednoducho na mladších partnerov slabosť. A randí aj v čase koronakrízy.

05.05.2020 00:00
debata (1)

Už pred pár týždňami portál TMZ.com informoval o novom „zajačikovi“ po boku herečky Kate Beckinsale (46). Rovnako, ako tu už urobila v minulosti, aj tento raz krásna tmavovláska „lovila“ medzi mladíkmi. Jej novým partnerom je 22-ročný kanadský muzikant Goody Grace. Aktuálne zaľúbencov s maskami na tvárach paparazzi nachytali v uliciach Los Angeles.

Kate Beckinsale ( 46) ruka v ruke s muzikantom... Foto: Profimedia
Kate Beckinsale Kate Beckinsale ( 46) ruka v ruke s muzikantom Goody Graceom ( 22).

Párik si vykračoval ruka v ruke s nákupnou taškou z drogérie, herečka mala na očiach slnečné okuliare. Rodená Britka, ktorá je mamou 20-ročnej dcéry Lily, mala na sebe čierne úzke džínsy a topánky na vysokom podpätku. Obaja sa chránili nielen maskami na tvári, ale aj rukavicami.

Pre Beckinsale nejde o prvého partnera vo veku jej dcéry. Beckinsale sa stretávala pár týždňov s hercom a komikom Petom Davidsonom, ktorý sa u slávnych žien teší značnej obľube. Len pred pár mesiacmi ešte tvoril pár s mladučkou modelkou Kaiou Gerberovou, ich vzťah však po pár mesiacoch stroskotal. Ešte predtým randila Beckinsale s mladým hercom a modelom Mattom Rifeom.

Zdá sa, že práve o polovicu mladší partneri krásnej herečke prospievajú a doslova pri nich mladne. Jej sexi telo a vrások pozbavená tvár môže poľahky konkurovať rovesníčkam jej mladých milencov, akými bola už spomínaná Gerber, dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Beckinsale

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...