Miliardár Elon Musk, ktorý kedysi randil aj s Deppovou ex, je čerstvým otcom

Dieťa mu porodila speváčka Grimes (32), pre boháča je to už šiesty potomok.

05.05.2020 10:48
debata (1)

Miliardár Elon Musk (48), spoluzakladateľ služby PayPal, šéf Tesla Motors či majiteľ vesmírnej spoločnsoti SpaceX, sa stal opäť otcom. Dieťa mu porodila speváčka Grimes (32). Správou sa boháč pochválil na Twitteri. Pre Muska ide o šiesteho potomka, so svojou prvou manželkou, Justine, má päť detí. Ich manželstvo trvalo v rokoch 2000 až 2008.

Elon Musk a speváčka Grimes. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elon Musk Elon Musk a speváčka Grimes.

Musk po narodení dieťatka na Twitteri napísal: „Mama aj dieťa sú v poriadku.“ Neskôr Musk prezradil, že je opäť otcom chlapca. Zatiaľ posledné dieťa je tak jeho šiestym synom v poradí.

Speváčka Grimes, vlastným menom Claire Boucher, v januári oznámila, že je tehotná, fotografiami bruška sa pochválila aj na Instagrame. Musk a Grimes sa spolu po prvý raz oficiálne ukázali na podujatí MET Gala v New Yorku v roku 2018.

Amber Heard na udeľovaní  Emery Awards v New... Foto: SITA/AP
Amber Heard Amber Heard na udeľovaní Emery Awards v New Yorku.

Pred troma rokmi bola Muskovou partnerkou herečka Amber Heard, exmanželka Johnnyho Deppa. Vzťah Heardovej a Muska sa začal potom, čo sa milionár rozviedol s herečkou Talulah Rileyovou. Dvojica sa spolu postavila pred oltár dva razy, ale ani to nestačilo. V októbri 2016 sa vzťah Muska a Rileyovej oficiálne skončil rozvodom, ich manželstvo bolo bezdetné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...