Nič pre závistlivcov! 55-ročná Carmen Geiss v bikinách! Nie je to photoshop, odkazuje

Svojrázna milionárka a televízna hviezda Carmen Geiss oslávila v čase koronakrízy 55. narodeniny.

05.05.2020 13:00
debata

Pri tejto príležitosti na svojom Instagrame, kde ju sleduje takmer 650 000 fanúšikov, zverejnila horúce zábery v bikinách. Hviezda reality šou televízie RTL 2 Geissenovci – Ťažký život milionárov pri fotkách napísala aj pár viet o tom, prečo sa na vek 55 rokov necíti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Warum fühle ich mich einfach nicht, wie 55 ich habe für mich die Corona Zeit sinnvoll nutzen können.Nur schade dass es jetzt keine Beach Clubs gibt, in denen ich meine Arbeit an meinem Körper auch zeigen könnte. Ich hatte 9 Fehlgeburten und eine Eileiterschwangerschaft, darum möchte ich heute auch Frauen Mut machen,die eventuell das selbe Schicksal erleiden mussten oder erlitten haben.Ich möchte Ihnen zeigen, dass man auch im Alter trotzdem noch nach so vielen schlechten Erlebnissen bzgl Schwangerschaften 2 gesund Kinder zur Welt bringen kann und sich nicht aufgeben sollte,sondern immer ein Vorbild sein sollte, auf jeden Fall für seine Kinder ..Das jetzt viele wieder sagen werden „das ist ja nur Photo Shop „ ist mir auch klar!! Doch was zählt sind meine Kinder !!! Denn die kennen jeden Makel an meinem Körper und sie sind wie Robert „Meine größten Kritiker“ Daher bin ich Stolz heute 55 Jahre alt/jung zu werden ob in Zeiten von Corona mit Maske oder ohne Maske!! In diesem Sinne, wünsche ich euch allen Gesundheit und alles Gute.Ich danke euch das ihr in guten und in schlechten Zeiten immer zu mir steht!! DANKE Eure Carmen!!

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965),

„Čas koronakrízy som sa rozhodla zmysluplne využiť. Len škoda, že nie sú otvorené žiadne plážové kluby, kde by som mohla drinu, ktorú som odviedla na svojom tele, predviesť. Prekonala som 9 potratov a jedno mimomaternicové tehotenstvo a preto by som dnes chcela povzbudiť ženy, ktoré možno majú rovnaký osud. Chcem im ukázať, že aj v istom veku a po nepríjemných skúsenostiach môžete na svet priviesť dve zdravé deti,“ napísala okrem iného oslávenkyňa.

Nezabudla ani na svojich kritikov, ktorým odkázala: „Viem, že teraz mnohí napíšete, že je to photoshop – to je mi jasné. Ale slová, ktoré sa počítajú, sú od mojich detí. Oni poznajú moje telo a takisto Robert, môj najväčší kritik. Som hrdá, že mám 55 rokov – či už v maske alebo bez nej.“

Už v minulosti sa slávna Nemka pustila do náročného tréningového procesu a so svojimi úspechmi sa často delila aj s fanúšikmi na Instagrame.

Svojrázni milionári Carmen a Robert sa pred oltár postavili v roku 1994, predtým však spolu už niekoľko rokov randili. Vychovávajú dve dcéry Shaniu (16) a Davinu (17). Ich šou sa na obrazovky RTL 2 dostala v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....