Agentka Scullyová o minulosti: Hanbím sa za to, ako som sa správala

Herečka Gillian Andersons (51) si v rozhovore zaspomínala na obdobie, keď mala dvadsať.

06.05.2020 00:00
Herečka Gillian Anderson. Foto: ,
Herečka Gillian Anderson.
debata

51-ročná herečka, ktorú preslávil seriál Akty X a jej rola agentky Dany Scullyovej priznala, že sa hanbí za to, koľko bola pred rokmi ochotná míňať za šaty. Keď si na to dnes spomenie, vždy zostane zahanbená, opísala v rozhovore pre magazín Elle.

„Minula som strašne veľa peňazí za šaty. Je to niečo, čo naozaj veľmi ľutujem. Nemôžem uveriť tomu, že som bola taká ľahkovážna a dala som 1 400 dolárov za šaty, ktoré som ako dvadsiatnička aj tak nikdy nemala na sebe,“ opísala a dodala: „Zarábala som veľa peňazí a mala priateľa, ktorý bol modelom. Zaviedol ma do obchodov v Los Angeles, o ktorých som predtým nikdy nepočula. Vtedy som si zvykla veci vyskúšať a nehľadieť pritom na ich cenu. Nemôžem uveriť, že som sa takto správala, hanbím sa za to.“

Pokiaľ ide o módu, zaspomínala si v rozhovore aj na svoje prvé vystúpenie na červenom koberci počas Zlatých glóbusov, najmä na jej nevydarenú róbu. „Boli to zlaté šaty, v ktorých som vyzerala ako gejša so stuhou uprostred. Na druhý deň som sa pozrela do novín a bola som na zozname najhoršie oblečených ľudí na svete,“ opísala úsmevnú spomienku na minulosť. Ako dodala, v móde sa teraz riadi skôr heslom: „Najmä nech je to jednoduché“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Gillian Anderson

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...