Je to nová žena! Speváčka Adele zverejnila foto z karantény, neuveriteľne štíhla

Speváčka Adele nepatrí medzi celebrity, ktoré by denne informovali o svojom súkromí na sociálnych sieťach. Keď tak urobí v sporadickej frekvencii, vždy vyvolá pozornosť.

06.05.2020 07:28
debata (7)

Inak tomu nebolo ani v utorok 5. mája, keď britská rodáčka oslávila svoje 32. narodeniny. A pri tej príležitosti sa podelila o nový záber a pozdravila svojich fanúšikov. „Ďakujem za vašu narodeninovú lásku. Dúfam, že ste všetci v bezpečí a stále príčetní v týchto šialených časoch,“ napísala k fotografii.

„Rada by som tiež poďakovala našim zdravotníckym pracovníkom a všetkým kľúčovým ľuďom, ktorí sa starajú o našu bezpečnosť. Ste skutoční anjeli,“ napísala Adele.

Pozornosť však nevyvolávajú len jej milé slová, ale ak podoba speváčky, ktorá je matkou jedného syna. Z niekdajšej bacuľky sa totiž v priebehu posledného roka zmenila blondínka doslova na „štíhlu modelku“. Vidieť to aj na zábere, na ktorom pózuje v čiernych minišatách s naberanými rukávmi.

Už dávnejšie médiá informovali o tom, že hudobná hviezda a držiteľka cien Grammy začala pred vyše rokom s cvičením. Hoci nepatrí k fanúšikom mučenia sa v posilňovni, objavila vraj spôsob, ktorý ju baví a výsledky vidieť. Nový životný štýl ju vraj úplne, ale v dobrom slova zmysle, pohltil.

Speváčka Adele na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Speváčka Adele sa predviedla v kreácii Giambattista Valli. Speváčka Adele na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Instagram #Adele #štíhla #záber

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...