Problémy s bývalou, s drogami či so súkromím? Televízny plejboj zúri pre...

Pár dní trval pobyt televízneho plejboja a americkej celebrity Scotta Disicka v súkromnej liečebni v Colorade, kde sa prihlásil minulý týždeň.

07.05.2020 00:00
Scott Disick na archívnom zábere Foto: ,
Scott Disick na archívnom zábere.
debata

Bývalý manžel Kourtney Kardashianovej, ktorý je už niekoľko rokov partnerom mladučkej Sofie Richieovej, mal ešte minulý týždeň nastúpiť do luxusného komplexu v Colorade, ktorý sa špecializuje na duševnú pomoc. Okrem „obyvateľov“, ktorí majú problémy so závislosťami, však pomáha aj pacientom s psychickými problémami či traumami. Disickov dôvod malo byť vyrovnávanie sa so stratou oboch rodičov, ale tiež problémy s bývalou manželkou, ktorá mu komplikuje aj vzťahy s ich spoločnými troma deťmi.

V pondelok 4. mája však britský Daily Mail uverejnil informácie o jeho „utajenom“ pobyte a dokonca priniesol niekoľko detailov z terapie, ktorú vraj Disick absolvoval s psychológom a ďalšími prominentnými obyvateľmi zariadenia cez online aplikáciu ZOOM.

Noviny napísali, že hlavným dôvodom Disickovho pobytu v zariadení je jeho závislosť od alkoholu a drog (špeciálne kokaínu), ktorá sa ešte prehĺbila po nútenej izolácii pre pandémiu koronavírusu. Noviny dokonca mali k dispozícii jednu fotografiu mužskej celebrity priamo v zariadení.

Po zverejnení tohto článku sa Disick okamžite odhlásil a opustil priestory súkromného komplexu. Dokonca vraj zvažuje, že bude zariadenie žalovať za narušenie súkromia. Predpokladá sa, že fotografiu zhotovil jeden zo zamestnancov. Vedenie okamžite zverejnilo vyhlásenie pre médiá, v ktorom zdôrazňuje, že mu záleží na absolútnej ochrane súkromia jeho klientov a zároveň prisľúbilo pomoc pri vyšetrovaní, ak k nemu dôjde.

Disick sa pravdepodobne opäť uchýlil do svojej vily v Malibu neďaleko pláže, kde trávil doterajšie týždne. Nie je jasné, či jeho problémy budú nejako zachytené aj v reality-šou Keeping up with Kardashians, v ktorej sa stále (hoci sporadicky) objavuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #žaloba #škandál #Daily Mail #Scott Disick

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...