Konečne vonku! Krásna Michelle Hunziker šantila ako dieťa

Uvoľnenie prísnych opatrení si v Taliansku užívala aj slávna moderátorka Michelle Hunziker.

07.05.2020 00:00
debata

Tá si vyšla vo skvelej nálade do parku v Bergame spolu s dcérou Celeste. 43-ročná blondínka si pobyt vonku naozaj užila, čo dokazujú aj zábery fotografov.

Michelle Hunziker v parku v talianskom  Bergame. Foto: Profimedia
Michelle Hunziker Michelle Hunziker v parku v talianskom Bergame.

Moderátorka žije vo vile v Bergame spolu s manželom, Tomasoma Trussardim a ich dvoma dcérami, Sole (7) a Celeste (5). Počas karantény im však spoločnosť robila aj jej staršia, už dospelá dcéra Aurora (23) a takisto jej priateľ, sympatický mladík Goffredo Cerza. S ním tvorí Aurora Ramazotti pár už dlhší čas. Počas karantény si tak napríklad práve Hunziker vyskúšala aj prácu kaderníčky, kedy na svojom Instagrame zverejnila video, na ktorom strihá vlasy práve sympatickému Goffredovi.

Do parku si sexi štyridsiatnička vyšla nielen vo veselej nálade, ale aj vo veselom oblečení – na sebe mala výrazné žlté tričko s rozprávkovým motívom a široké hnedé nohavice. Spolu s dcérou sa prebehla neďaleko detského ihriska, neskôr si spolu posedeli na lavičke.

Obe, mama aj dcéra, mali na ulici na tvárach rúška, keď však prišli do parku a okolo nich neboli iní ľudia, rúška si z tváre zložili. Manžel a otec jej dvoch mladších dcér sa s nimi na prechádzku nevybral.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Michelle Hunziker

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....