Veď je to najsexi žena sveta! Nečudo, že Justin Bieber na ňu žiarlil

Modelka Hailey Bieber (23) sa pýši aj titulom najsexi ženy sveta, ktorý jej magazín Maxim udelil v roku 2017.

08.05.2020 12:00
Topmodelka Hailey Baldwin v nohavicom overale... Foto: ,
Topmodelka Hailey Baldwin v nohavicom overale Zuhair Murad.
debata (7)

Niet preto divu, že na svoju krásnu a obdivovanú manželku Justin Bieber žiarlil. Skôr, než sa s ňou v roku 2018 postavil pred oltár, musel slávny Kanaďan popracovať práve na žiarlivosti – a nielen na nej. Povedal to v relácii „The Biebers on Watch“.

„Bolo viac vecí, na ktorých som musel pracovať. Jedna vec bolo odpustenie. Žiarlivosť bola ďalšia. Neistoty, ktoré som si ani neuvedomoval predtým, než som s ňou začal žiť. Viem, že v mojom živote bolo veľa vecí, slepých miest, o ktorých som predtým ani nevedel,“ opísal Justin Bieber.

Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin na premiére novinky Justin Bieber: Seasons. Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwin na premiére novinky Justin Bieber: Seasons.

Prišiel opäť rad aj na deti, o ktorých Bieber hovorí často. Ale ako prezradil, teraz na ne nie je ten najvhodneší čas. „Budeme mať deti v pravý čas. Chcem sa najprv vydať na turné, užiť si manželstvo, trochu cestovať vo dvojici a prehlbovať náš vzťah.“

Aj Hailey Bieber nedávno v rozhovore pre magazín „Glamour“ zdôraznila, že ešte nie je na deti pripravená. "Momentálne užívam antikoncepciu,“ priznala otvorene.

Modelka Hailey Baldwin v kreácii Missoni. Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Modelka Hailey Baldwin v kreácii Missoni. Modelka Hailey Baldwin v kreácii Missoni.

Hailey Bieber, rodená Baldwin, ktorá je dcérou herca Stephena Baldwina, sa v roku 2018 vydala za kanadského speváka Justina Biebera. Škandálmi prenasledovaný idol v rokoch 2010 – 2012 tvoril pár so Selenou Gomez. Hailey Baldwin zase médiá v minulosti spájali so spevákom Shawnom Mendesom.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Justin Bieber #Hailey Bieber

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...