Ďalší párik, ktorý pochovala karanténa? Tieto dve slávne krásky sa rozišli!

Bezmála dva roky tvorili pár, ale to je už, zdá sa, minulosť. Modelka a herečka Cara Delevingne a herečka Ashley Benson sa podľa informácií z ich blízkeho okolia rozišli minulý mesiac.

07.05.2020 11:45
Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a... Foto:
Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a herečka Ashley Benson na archívnom zábere zo septembra 2019.
debata

odľa magazínu People, ktorý sa odvoláva na dôveryhodný zdroj, malo dôjsť k rozchodu dvojice krások už začiatkom apríla. Tridsaťročná herečka Benson a o tri roky mladšia Delevingne pritom trávili dni v spoločnej karanténe a stretávali sa aj so skupinkou kamarátok, medzi ktorými je topmodelka Kaia Gerber či herečka Margaret Qualley. Všetky dámy na spoločnej fotografii zachytili paparazzovia ešte v marci.

People neinformuje o dôvodoch rozchodu, ale je možné domnievať sa, že práve čas strávený posledné týždne v spoločnej izolácii sa na ňom podpísal.

Cara Delevingne zostala v Los Angeles, kde spoločne s Bensonovou bývali a údajne momentálne trávi čas najmä v spoločnosti spomenutých celebritných kamarátok.

Dvojica zatiaľ nevydala k „údajnému“ rozchodu žiadne vyhlásenie. O svojom súkromí však nehovorili často a aj spoločný vzťah potvrdili až po niekoľkých mesiacoch po tom, čo začali v lete 2018 spolu randiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Cara Delevingne #Ashley Benson

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...