Takto vyzerá ročný Archie! Meghan a Harry zverejnili nové video

Fanúšikovia sa predsa len dočkali! Pri príležitosti prvých narodenín Archieho Mountbatten-Windsora jeho rodičia v stredu zverejnili nové video.

07.05.2020 10:00
meghan
Vojvodkyňa Meghan s ročným synom Archiem - video zverejnili na stránke organizácie "Save the Children".
debata

Ročný Archie si na ňom pozerá obrázky v knihe „Duck! Rabbit!“, jeho mama, vojvodkyňa Meghan, mu z nej pred kamerou číta.

Už koncom apríla sa manželia nechali počuť, že pri príležitosti sviatku ich syna zverejnia jeho nové fotografie. Napokon však fanúšikom ponúkli video, ktoré „zavesili“ na stránku organizácie „Save the Children“, ktorá prijíma finančné dary na pomoc ohrozeným deťom po celom svete. Video sa tak neobjavilo na Instagrame The Sussex Royal, kde pár sleduje vyše 11 miliónov ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

Príspevok, ktorý zdieľa Save The Children UK (@savechildrenuk),

Syna, ktorého celé meno znie Archie Mountbatten-Windsor, rodičia už pár razy ukázali fanúšikom na Instagrame, v Kanade Meghan so synom v nosiči zachytili aj paparazzi počas prechádzky. Oficiálna posledná zverejnená fotografia chlapčeka sa na stránke Sussex Royal objavila 31. decembra 2019 – kedy malý Archie pózuje spolu s otcom, princom Harrym, na brehu jazera. Aktuálne tak pribudlo nové video.

V stredu, 6. mája, na deň jeho narodenín, mu na diaľku blahoželali aj ostatní členovia kráľovskej rodiny – ako prvá kráľovná Alžbeta II., ozvali sa aj princ Charles s manželkou a samozrejme, aj Harryho brat s rodinou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing Archie a very happy first birthday today!

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...