Karanténa jej prospela! Eva Longoria v uliciach luxusnej štvrte, vyzerá skvelo!

Herečku Evu Longoriu mohli nedávno vidieť fanúšikovia na jej Instagrame v podobe, akú zvyčajne neukazuje. So sivými odrastenými vlasmi, ktoré jej počas trvajúcej karantény nemal kto zafarbiť. Dnes je však už všetko, ako má byť!

08.05.2020 00:00
debata
Herečka Eva Longoria a jej manžel José Baston... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Eva Longoria a jej manžel José Baston na prechádzke uličkami Beverly Hills. Herečka Eva Longoria a jej manžel José Baston na prechádzke uličkami Beverly Hills.

Paparazzovia zachytili Longoriu pred pár dňami v uliciach Beverly Hills, kde jej robil spoločnosť aj manžel Jose Baston. Niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky si obliekla dlhé letné šaty na tenkých ramienkach, cez plece prehodila miniatúrnu kabelku na mobil a pridala masívne slnečné okuliare. Vyzerala naozaj skvelo.

Dôvodom prechádzky manželov mal byť podľa amerických médií dôvod kúpy novej nehnuteľnosti. Longoria ešte pred časom predala svoj pôvodný luxusný príbytok, ktorý v roku 2015 kúpila od herca Toma Cruisa.

Možno aj pre posledné týždne sprevádzané krízou v súvislosti s pandémiou sa však predaj veľmi hviezde nevyplatil. Údajne na nehnuteľnosti prerobila takmer tri milióny dolárov. Neznámy kupca jej totiž tentoraz zaplatil 8,25 milióna dolárov, pričom sama herečka vilu s viac ako hektárovým pozemkom na v roku 2015 za viac ako 11 miliónov dolárov.

Nuž, na dobrej nálade taký predaj asi nepridá. Ale zdá sa, že manželia sa s podobnou stratou vyrovnali ľahko. Longoria je úspešná a finančne nezávislá herečka a producentka, pričom jej manžel patrí medzi najbohatších mužov televíznej brandže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #vila #vzhľad #manžel #Beverly Hills

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...