Ak umrie, tak umrie! Žartuje o veľkom vekovom rozdiele s manželom Joan Collins

Herečka Joan Collins by sa rada dožila 100 rokov. Už o pár dní, 23. mája, oslávi slávna Alexis Carrington Colby zo seriálu Dynastia 87 rokov.

09.05.2020 14:00
Joan Collins,  Percy Gibson Foto: ,
Joan Collins a Percy Gibson v Londýne.
debata

Z pribúdajúceho veku si ťažkú hlavu nerobí, čo zdôrazňuje stále dookola. „Ľudia robia veľké haló okolo veku, pritom vek je len číslo. Myslím si, že je veľký rozdiel medzi biologickým vekom a tým, na aký sa človek cíti,“ opísala slávna čiernovláska pre „Daily Mirror“.

Od roku 2002 žije v spokojnom manželstve s 55-ročným Percym Gibsonom. Aj na tému ich vekového rozdielu zvykne často žartovať. "Na začiatku nášho vzťahu sa ma ľudia často pýtali, že čo chceme s tým vekovým rozdielom robiť. A ja som im odpovedala: ‚No čo už s tým, ak zomrie, tak zomrie.‘

Za svoj vzor si Colins dáva inú slávnu hviezdu, hollywoodsku herečku Oliviu de Havilland, ktorá si v roku 1939 zahrala rolu Melanie v slávnom filme Odviate vetrom. Má 103 rokov. „Prežijem aj ja všetkých? Nie, to nechcem. Ak to potiahnem do stovky, budem rada, tak, ako Olivia de Havilland. Žije v Paríži a stále má dosť síl.“

Joan Collins sa preslávila už ako spomínaná Alexis Carrington Colby v populárnom seriáli Dynastia (1981–1989), na svojom hereckom konte má takmer 130 filmových či televíznych rolí. V roku 2018 si zahrala napríklad v American Horror Story, v rokoch 2015 až 2018 hrala v seriáli The Royals.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Joan Collins

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...