Úloha Rose z Titanicu dobehla Kate Winsletovú! Ale na akom neuveriteľnom mieste

Herečku Kate Winsletovú preslávila rola "Rose" v Titanicu. Zahrala si ju v roku 1997 po boku s Leonardom DiCapriom.

09.05.2020 12:30
debata

Svojej úlohe neušla ani na potulkách po Himalájach, ako slávna hviezda prezradila v rozhovore pre magazín „Candis“. Titanic sa dostal jednoducho naozaj všade.

„Niekoľko rokov potom, čo mal film premiéru, som išla do Indie. Chodila som po Himalájach, iba ja sama, s batohom na chrbte. Vtedy oproti mne kráčal muž s paličkou, mohol mať asi 85 rokov a bol slepý na jedno oko. Podišiel ku mne a povedal: ‚Ty – Titanic‘,“ zaspomínala si 44-ročná Britka.

Jeho reakcia, keď mu stručne odpovedala „áno“, ju rozplakala. „Položil si ruku na srdce a povedal ‚ďakujem‘. Pomohlo mi to pochopiť, že ten film niečo dal toľkým ľuďom.“

Dnes je Oscarom ovenčená herečka na Titanic hrdá. Ak sa však pozrela do minulosti, popularita tohto filmu ju ohromila a zmenila jej život, nie vždy k lepšiemu „Tento veľký úspech znamenal, že som musela žiť verejný život, na ktorý som nebola pripravená. Zrazu sa na mňa ľudia pozerali, rozprávali o mne , čítali alebo počuli o mne veci, ktoré jednoducho neboli pravdivé. Som len človek a zraňovala ma to,“ dodala v rozhovore.

Herečka Kate Winslet. Foto: SITA/AP, Amy Sancetta
Herečka Kate Winslet v roku 2009 očarila v šatách Yves Saint Laurent. Herečka Kate Winslet.

A hoci mnoho divákov bolo presvedčených, že medzi hereckou dvojicou z filmu to iskrilo aj mimo kamier, Winslet špekulácie o mileneckom vzťahu poprela už niekoľkokrát. „Viem, že to je asi otravné počúvať, ale nikdy sme spolu nič nemali. Ale práve preto sme boli schopní niečoho iného. Navzájom sa naťahovať, robiť si zo seba žarty,“ povedala napríklad v minulosti v šou Good Morning America.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Winslet #Titanic

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...