Sean Penn s krásnou blondínkou na pláži: Ale ďalšiu dámu by ste pri ňom nečakali

Utužovať rodinné vzťahy je pre herca Seana Penna zjavne veľmi dôležité. Blízko má ku svojim dvom deťom a s jedným z nich, dcérou Dylan, ho zachytili objektívy aj počas víkendu.

10.05.2020 12:30
debata
Herec Sean Penn a jeho dcéra Dylan spoločne... Foto: ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Sean Penn a jeho dcéra Dylan spoločne mieria na piknik na pláži. Herec Sean Penn a jeho dcéra Dylan spoločne mieria na piknik na pláži.

Päťdesiatdeväťročný oscarový herec si vyrazil v spoločnosti mimoriadne pôvabnej Dylan na piknik neďaleko pláže v Miami. Dvojicu zachytili objektívy, ako spoločne kráčajú nesúc košík s jedlom, deky či fľaše s vodou.

Kým Penn vyzeral tak trošku ako stavbár, ktorý si odskočil na prestávku, jeho príťažlivá dcéra sa obliekla ležérne, ale sexy. V bielom tope, džínsových šortkách a teniskách Vans pôsobila roztomilo.

Ešte zaujímavejší moment však nastal pre striehnucich paparazzov o pár minút neskôr. Na rovnaké miesto totiž dorazila aj herečka Robin Wright, kedysi Pennová. Teda bývalá manželka herca Seana Penna a matka Dylan.

Nemenej pôvabnej plavovláske, známej z filmu Forest Gump či seriálu Domček z karát, robil spoločnosť jej súčasný manžel – francúzsky podnikateľ Clement Giraudet. Všetci štyria spolu sa potom údajne najedli neďaleko pláže a užili si spoločne piknikové popoludnie.

Zdá sa, že dvojica mužov v živote Robin Wrightovej, bývalý aj súčasný, vychádzajú spolu veľmi dobre. Rodina je základ. A dobré vzťahy v nej ešte viac!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Dylan Penn #Sean Penn #Robin Wright #spolu #piknik

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....