Marianna Ďurianová sa usmieva za mikrofónom! Po jej boku... Aha, akú má posilu

Marianna Ďurianová v roku 2018 posilnila tím RTVS, zakotvila v redakcii športu. Divákom sa tak pravidelne prihovára vo večernom spravodajstve relácie Góly – body – sekundy.

11.05.2020 12:00
Moderátorka Marianna Ďurianová. Foto:
Moderátorka Marianna Ďurianová.
debata (3)

Sympatická blondínka vychováva syna Romanka, ktorý prišiel na svet v roku 2012. Je tak z neho už 7-ročný chlapec, ktorý so svojou mamou zvláda aj bežné pracovné povinnosti. Ďurianová (43) sa na svojom Instagrame pochválila spoločným záberom, na ktorom pózuje práve so synčekom v štúdiu za mikrofónom.

Pyšná mama pre Pravdu v minulosti prezradila, že syna šport veľmi baví. Ale zdá sa, že sa mu páči aj za mikrofónom. Práve so synom sa blond moderátorka z času na čas objaví aj na spoločenskej akcii či na premiére filmovej rozprávky.

Marianna Ďurianová začínala svoju televíznu kariéru práve na obrazovke verejnoprávnej televízie. Jej meno však bolo dlhé roky spojené s Markízou, kde sa divákom prihovárala v hlavnom večernom spravodajstve. Do Markízy nastúpila v roku 2001, po ročnom pôsobení v RTVS, a zotrvala v nej až do jej odchodu do konkurenčnej JOJ-ky, v roku 2014. Ďurianová vtedy uprednostnila vlastnú reláciu v televízii JOJ, z ktorej však napokon nič nebolo. Návrat do Markízy následne pre moderátorku už možný nebol, svoje meno tak už tretím rokom spája s RTVS.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Marianna Ďurianová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...