Najmilovanejšia moderátorka Ameriky? Je chladná a ponižuje, vyhlásil bodyguard

Mnoho Američanov ju považuje za nesmierne ušľachtilú a príjemnú ženu. Na televíznej obrazovke pôsobí milo, srší humorom a vtipom. Je to však celé len pretvárka?

12.05.2020 00:00
debata (5)
Moderátorka Ellen DeGeneres. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
hviezdy a tenisky - Ellen DeGeneres Moderátorka Ellen DeGeneres.

Podľa bodyguarda s prekvapivo slovensky znejúcim menom Toma Majercaka, ktorý sa o moderátorku Ellen De Generesovú staral v roku 2014, je všetko naozaj celkom inak. Pred pár dňami priniesli americké médiá Majercakovu výpoveď o tom, ako sa v skutočnosti správa slávna televízna osobnosť.

„Bola to jediná celebrita, ktorá sa nikdy neobťažovala pozdraviť ma. A to som už robil pre pár známych osobností,“ uviedol pre Fox News Majercak, ktorý sprevádzal DeGeneresovú na vyhlásenie Oscarov v roku 2014.

Plavovlasej moderátorke robila spoločnosť jej manželka Portia De Rossi a tiež DeGeneresovej mama. Na adresu Rossiovej, s ktorou prišiel do kontaktu ako prvou, sa osobný strážca vyjadroval pochvalne. „Bola príjemná a snažila sa aj konverzovať,“ komentoval. Všetko sa vraj zmenilo, keď ho predstavila práve Ellen.

„Začalo sa to negatívne, keď ma Portia predstavila Ellen a ona mi ledva venovala pohľad a neobťažovala sa ani povedať ‚zdravím‘ alebo ‚ďakujem, že dávate pozor na mňa, moju manželku a mamu‘,“ komentoval v rozhovore Majercak.

„Bolo to veľmi chladné, priam nechutné a bolo to skutočne ponižujúce tým spôsobom, že takto zaobchádza s ľuďmi, ktorí nepatria do jej kruhov,“ pokračoval ešte bodyguard. Doplnil tiež, že blondínke robil spoločnosť aj na známom Governors Ball, kde musel vraj dávať pozor na to, kto sa pri moderátorke pristaví. Dostal údajne zoznam hostí, aj tých slávnych, ktorí k nej môžu prísť a zhovárať sa s ňou.

DeGeneres vyvolala pred časom kritiku aj v radoch vlastných zamestnancov. Stalo sa tak po tom, čo sa pre pandémiu koronavírusu zrušilo nakrúcanie jej talk-šou v televíznom štúdiu. Väčšine zamestnancov totiž výrazne znížili platy, údajne až o 60 percent, bez akejkoľvek predchádzajúcej komunikácie s nimi. Od začiatku karantény sa objavilo niekoľko drsných narážok na to, akú pretvárku pred kamerami Ellen DeGeneres predvádza a že v skutočnosti je to vraj jedna z „najnepríjemnejších celebrít vôbec“.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #sláva #Ellen DeGeneres #bodyguard #povaha #poníženie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....