Madonna sa znovu predvádza v bielizni! Dôvodu, prečo tak robí, neuveríte...

Slávna hudobná diva a niekdajšia kráľovná popu Madonna je majsterkou provokácií a kontroverzie. A najnovšie sa opäť predviedla v bielizni na internete. Čo na tom, že má po šesťdesiatke...

13.05.2020 08:59
debata

Interpretka a spoluautorka desiatok hudobných hitov zverejnila na svojom Instagrame záber pred procedúrou, ktorá jej má pomôcť pri liečbe jednotlivých zranení, medzi inými pri chýbajúcej chrupavke.

„Skákala by som hore dolu, keby som mohla, po týchto ôsmich mesiacoch bolesti,“ napísala speváčka k záberu, na ktorom pózuje pred masážnym stolom a následne aj na zábere pred zrkadlom, kde vystavuje svoje pozadie v čiernych sieťovaných nohavičkách. „Poprajte mi šťastie,“ doplnila ešte k fotografii 61-ročná hviezda.

Speváčka ešte pred pandémiou koronavírusu absolvovala svoje koncertné turné k ostatnému albumu Madame X. Niekoľko koncertov však musela zrušiť práve pre veľké zdravotné problémy a bolesti. Madonna pred časom tiež prezradila, že pravdepodobne prekonala koronavírus, podobne ako väčšina jej spolupracovníkov z turné.

„Nie som momentálne chorá, ale bola som testovaná pozitívne na protilátky koronavírusu, čo znamená, že som vírus v tele mala. A zjavne mala. Bola som chorá zhruba pred siedmimi týždňami na konci nášho turné v Paríži spoločne s viacerými mojimi umelcami. Vtedy sme si mysleli všetci, že to je len hnusná chrípka. Vďakabohu sme zdraví a všetkým sa nám opäť darí,“ napísala pred týždňom na Instagrame speváčka.

Plácido Domingo sa po koncerte stretol so...
Moderátor Andy Cohen (vľavo) a jeho kolega a...
+17Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #Instagram #bielizeň #Madonna

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....