Brat vojvodkyne Kate šokoval snúbenicu! Čo spravil krátko pred svadbou?

James Middleton sa rozhodol pre radikálnu zmenu. Prekvapil najmä svoju peknú snúbenicu.

13.05.2020 12:00
debata

James Middleton (33) si svoju bradu pestoval dlhých sedem rokov. Patrila k jeho imidžu, ktorého sa držal zubami-nechtami. Teraz sa však rozhodol pre radikálny krok a svojej brady sa zbavil. Za týmto krokom treba hľadať ženu – v jeho prípade snúbenicu Alizee Thevenetovú (29).

Práve svoju peknú Francúzku chcel sympatický brat vojvodkyne Kate týmto činom prekvapiť, čo sa mu aj podarilo. Dá sa hovoriť priam o šoku, ktorý svojej Alizee spôsobil. „Alizee ma bez brady nikdy nevidela, tak ju prekvapím,“ uviedol na svojom Instagrame, kde zverejnil celé video – od momentu, ako sa rozhodol s holiacim strojčekom zatočiť so svojou bradou až po krik Alizee, keď ho zbadala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s been 7 years since I last shaved so I decided to surprise Alizee...

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

Už čoskoro sa James Middleton postaví pred oltár, vo videu spomína možnosť, že tak urobí už tento mesiac. Jeho krok tak súvisel aj so svadobnými plánmi. Presný termín ich svadby zatiaľ známy nie je. Keďže v Británii stále panuje množstvo obmedzení v súvislosti s koronakrízou, nie je jasné, ako bude ich veľký deň prebiehať a kto sa ho napokon zúčastní.

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji 2019 zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame James vzťah s peknou blondínkou potvrdil. Zasnúbili sa v októbri 2019, aj túto udalosť oznámil James na Instagrame slovami a fotografiou. „Ona povedala áno. Naše tajomstvo je vonku a my nemôžeme byť šťastnejší, že sa oň môžeme podeliť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #James Middleton

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...