Dakota Johnson priznáva ťažký boj: S temnými myšlienkami aj komplexmi

Čoraz viac celebrít verejne hovorí o duševných chorobách a zdĺhavom boji s nimi.

14.05.2020 00:00
Herečka Dakota Johnson v kreácii Brandon Maxwell. Foto: ,
Herečka Dakota Johnson.
debata

Spravila tak aj slávna Dakota Johnson (30), ktorá o svojom boji porozprávala v rozhovore pre „Marie Claire“. „S depresiou bojujem už od mladosti – od pätnástich či štrnástich rokov,“ opísala.

Jej ochorenie, ako povedala, bolo rýchlo podchytené a tak mohla jej liečba úspešne napredovať. Hollywoodska kráska svoju depresiu dnes zvláda lepšie. „Naučila som sa, že je krásne, keď môžem cítiť okolitý svet,“ vysvetľuje a dodáva: „Mám veľa komplexov, ale nepúšťam ich von. Nerobím z nich problémy pre druhých.“

Herečka, ktorú preslávil film Päťdesiat odtieňov sivej (2015) priznala, že jej myšlienky zamestnáva aj súčasná koronakríza. „Neustále premýšľam o stave nášho sveta. Drží ma to hore v noci, celú noc, každú noc,“ odhaľuje partnerka frontmana skupiny Coldplay, Chrisa Martina (43). „Moje myšlienky putujú na naozaj temné miesta.“ Jej cesta k uzdraveniu je však dlhá a Johnson sa stále lieči, ako uvádza v rozhovore. „Mám pred sebou veľa práce, aby som očistila svoje myšlienky a emócie, chodím na veľa terapií,“ dodala.

Johnson vyrastala ako dieťa filmových hviezd – jej biologickým otcom je herec Don Johnson (70), po jeho rozvode s Melanie Griffithovou (62) ju vychovával Antonio Banderas, ktorý sa s Griffithovou oženil v roku 1996.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #depresia #Dakota Johnson #koronakríza

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....