Gottschalk tesne pred oslavou 70-ky: Milenka je ženou snov, o manželke ani slovo

Thomas Gottschalk sa pred pár mesiacmi presťahoval z Kalifornie do Nemecka a začal nový život.

13.05.2020 14:00
Thomas Gottschalk Foto:
Thomas Gottschalk a jeho partnerka Karina Mross na udeľovaní nemeckých cien Bambi v Baden-Badene.
debata

Slávny nemecký moderátor Thomas Gottschalk oslávi o pár dní okrúhlu 70-ku. Ako 69-ročný sa počas uplynulého roka rozhodol pre veľkú zmenu, ktorú podrobne sledovali nemecké médiá. Po 42 rokoch spoločného života dal zbohom manželke, Thee Gottschalkovej (74) a zamieril k milenke, Karine Mross (58).

S novou partnerkou sa nijako neskrýval, naopak. Počas uplynulých mesiacov ju už niekoľkokrát ukázal verejnosti, spoločne sa objavili napríklad aj na udeľovaní prestížnych cien Bambi. Aktuálne pre magazín Bunte, pri príležitosti svojho jubilea prehovoril o žene po jeho boku. Lásku jej vyznal týmito slovami: „Nie som žiaden rojko, ale Karina je pre mňa ženou snov. Inak by som sa do toho neodvážil skočiť.“ Po jej boku začal nový život a ten si niekdajší moderátor populárnej relácie Wetten dass…? (Stavme sa, že…) naozaj užíva, na svoju ešte stále manželku, zdá sa, celkom zabudol.

Potom, čo s manželkou a ich dvoma synmi dlhé roky žili v Kalifornii, sa Gottschalk presťahoval do Nemecka. O svojom novom živote povedal: „Sme naozaj spokojní, ale tieto pocity si chceme nechať pre seba, nepotrebujeme sa o ne deliť s celým svetom,“ dodal slávny moderátor, ktorý okrúhlu sedemdesiatku oslávi 18. mája.

Moderátor Thomas Gottschalk a jeho manželka... Foto: SITA/AP, HERMANN J. KNIPPERTZ
Thomas Gottschalk Moderátor Thomas Gottschalk a jeho manželka Thea na zábere z roku 2007.

Thomas a Thea Gottschalkovci boli dlhé roky považovaní v Nemecku za pár snov. Spoznali sa v roku 1972 na bále v Mníchove, o 4 roky neskôr sa zosobášili. V roku 1993 sa rodina presťahovala do Malibu, ich spoločný majetok sa odhaduje na 90 miliónov eur. Aj preto zrejme rozvod nebude krátkou záležitosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Thomas Gottschalk

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...