Herec Johnny Depp sa chce súdiť s bulvárom. Roky mu vraj odpočúvali telefón

Škandálov, keď v minulosti bulvárne médiá odpočúvali alebo sledovali telefóny známych osobností, bolo niekoľko. Po tvrdých opatreniach aj trestoch by sa mohlo zdať, že sa médiá poučili. Nie však podľa Johhnyho Deppa.

13.05.2020 16:03
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp.
debata

Slávny hollywoodsky herec začal podľa portálu The Blast súdny spor s vydavateľstvom News Group Newspapers obviňuje vydavateľstvo z „viacnásobného narušenia súkromia“ a „zneužitia súkromných informácií“. Bulvárne noviny The Sun, ktoré patria do tohto vydavateľstva mali údajne prístup k jeho hlasovej schránke či nahrávkam v telefóne. Spor sa týka obdobia v minulosti a to konkrétne dlhého obdobia štrnástich rokov medzi rokmi 1996 až 2010.

Vo vyhlásení Depp uviedol, že situáciu sledovali aj so svojím tímom a že bolo zjavné narušenie jeho súkromia a prístup k citlivým a tajným informáciám. Noviny údajne mali prístup k informáciám o jeho deťoch, o zdravotnom stave či partnerkách.

Právny zástupca hollywoodskeho herca Adam Waldman uviedol vo vyhlásení, že jeho kancelária v mene klienta doručila list do vydavateľstva The Sun, v ktorom im oznamujú, že majú v pláne viesť proti nim súdny spor pre nelegálne hackovanie telefónu Johnnyho Deppa.

Ako informoval Waldman, noviny The Sun v minulosti zaplatili miliónové odškodné v sporoch s hviezdami ako Elton John, Jude Law či princ Harry za odpočúvanie telefónu. „Urobila tak z jedného prozaického dôvodu – lebo to urobili. V tomto prípade však nejde o peniaze, je to pre pána Deppa otázka princípov,“ doplnil tiež právnik.

debata chyba
Viac na túto tému: #odpočúvanie #Johnny Depp #škandál #telefón

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....