Tragédia v rodine známej speváčky: Syn je mŕtvy, v 21 rokoch podľahol drogám

Kým celý svet bojuje s koronavírusom, tragédia v rodine speváčky a skladateľky Mellisy Etheridgeovej má iný základ. Umrel jej 21-ročný syn Beckett.

14.05.2020 07:49
Speváčka a skladateľka Melissa Etheridge na... Foto:
Speváčka a skladateľka Melissa Etheridge na archívnom zábere.
debata (17)

Mladšie z dvoch detí, ktoré prišlo na svet pomocou umelého oplodnenia a ktoré vychovávala homosexuálne orientovaná Etheridge so svojou niekdajšou partnerkou Juliou Cypherovou, sa podľa správ médií predávkovalo neznámou substanciou. Príčinu úmrtia následne pre médiá potvrdila aj slávna mama.

„Dnes som sa pripojila k tisíckam rodín, ktoré prišli o niekoho blízkeho pre závislosť od drog,“ napísala vo vyhlásení pre magazín People 58-ročná Etheridge. „Môj syn Beckett ťažko bojoval so svojou závislosťou a dnes jej podľahol. Bude chýbať tým, ktorí ho milovali, rodine aj priateľom,“ doplnila ešte v stručnom vyhlásení hudobníčka.

„Sami sme s ťažkosťami zvažovali, čo ešte môžeme urobiť, aby sme ho zachránili. Ale teraz vieme, že už ho nič nebolí. Čoskoro budem znovu spievať, lebo viem, že to ma uzdraví,“ uviedla tiež Melissa Etheridge, ktorá mala vystúpiť v rámci projektu Home Concert a zahrať svojim fanúšikom z domu. Vystúpenie však musela zrušiť práve pre Beckettovu smrť.

Okrem syna Becketta má speváčka aj staršiu dcéru Bailey. Otcom oboch detí je hudobník David Crosby, ktorý poskytol svojej kolegyni a kamarátke spermie na umelé oplodnenie.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #syn #drogy #úmrtie #predávkovanie #Melissa Etheridge

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...