Koniec lásky Olsenovej a Sarkozyho! A prichádza... boj o milióny?

Súčasné obdobie, ktoré si mnohí v mysli spájame s koronavírusom a karanténou, prináša ďalšiu "obeť" v partnerských vzťahoch. Či je dôvodom práve spoločná izolácia, alebo už išlo o dlhšie trvajúce problémy, sa však asi nedozvieme.

14.05.2020 10:00
debata
Mary-Kate Olsen a jej priateľ Olivier Sarkozy... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Mary-Kate Olsen a jej priateľ Olivier Sarkozy Mary-Kate Olsen a jej priateľ Olivier Sarkozy plánujú spoločnú budúcnosť a možno aj potomka.

Reč je o manželoch Mary-Kate Olsenovej a Olivierovi Sarkozym. Podľa správ portálu TMZ.com sa manželia rozhodli ísť každý svojou cestou. Žiadosť o rozvod bola podaná už údajne v apríli tohto roka a urobila tak známa dizajnérka a niekdajšia detská filmová a televízna hviezda. V tom čase však údajne súdy v USA neprijímali žiadosti o rozvod pre rozmach pandémie koronavírusu a tak si partneri museli počkať.

Podľa portálu TMZ.com je v hre aj finančné vyrovnanie, z ktorého môže mať strach najmä 33-ročná Američanka. Spoločne so sestrou – dvojičkou Ashley Olsenovou sú majiteľkami mimoriadne úspešnej módnej značky The Row a stoja za impériom, ktoré čiastočne ešte stále ťaží z ich niekdajšej slávy televíznych detských hviezd.

Podľa portálu dostali právnici Mary-Kate Olsenovej zásielku od manželových právnikov so žiadosťou, aby si odsťahovala veci z newyorského apartmánu, ktorého čiastočným majiteľom je práve francúzsky podnikateľ a finančník, inak brat bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho. Mary-Kate údajne požiadala o odklad pre komplikácie spôsobené stále pretrvávajúcimi karanténnymi obmedzeniami súvisiacimi s koronavírusom.

Hviezda má vraj strach, že manžel nehnuteľnosť skúsi predať a požiadala súd o vydanie mimoriadneho príkazu vrátane vymáhania ich predmanželskej dohody.

Dvojica začala spolu randiť v roku 2012 a o tri roky neskôr sa aj zosobášila v New Yorku. Nemajú spolu žiadnych potomkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Mary-Kate Olsen #Olivier Sarkozy

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...