Môže vyzerať ešte krajšie? Tehuľka Bagárová ide do finále, jej vzhľad nadchne

Speváčka Monika Bagárová sa doslova "na poslednú chvíľu" postavila pred objektív a zapózovala si ako nežná víla s tehotenským bruškom.

14.05.2020 11:30
debata (2)

Speváčka Monika Bagárová sa o svoje pocity budúcej mamičky z času na čas delí s divákmi nielen pred kamerami SuperStar, ale aj s fanúšikmi na svojom Instagrame, kde ich má vyše 550 000.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Brna, ktorá si účasť v spomínanej šou v roku 2009 vyskúšala na vlastnej koži, sa už o pár týždňov stane mamou. Aktuálne na svojom Instagrame zverejnila nové zábery, na ktorých hrá prím práve jej tehotenské bruško. Nádherná speváčka pózuje oblečená v ľahučkých bielych šatách pred objektívom, celý fotopríbeh sa nesie v znamení retro romantiky. Ako uviedla pri záberoch, fotografovanie si naozaj užívala a ako dodala: „Celý tím sa postaral o to, aby som sa cítila čo najlepšie, predsa len, ideme do finále a členky už nemám žiadne.“

Podobne, ako sa blíži „finále“ jej tehotenstva, to isté sa deje aj so šou Česko Slovenská SuperStar, ktorej finále je naplánované na nedeľu 31. mája. Bagárová sedí v porote súťaže spolu s kolegami Pavlom Haberom, Leošom Marešom, Mariánom Čekovským a Patríciou Pagáčovou.

Ako povedala mladá speváčka pred časom pre Pravdu, na novú etapu vo svojom živote sa veľmi teší. „Je to nová kapitola, nová etapa môjho života, na ktorú sa neteším len ja, ale aj moje okolie. Priatelia, rodina, partner.“ Prvého potomka čaká Monika Bagárová so svojím partnerom, zápasníkom Makhmudom Muradovom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová #Česko Slovenská Superstar

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...