Herec Matt Damon uviazol s rodinou v Írsku: Cítim sa ako v rozprávke

Hviezda série filmov o agentovi Jasonovi Bourneovi prehlásila o írskom premiérovi Leovi Varadkarovi, že je frajer.

16.05.2020 00:00
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Foto: ,
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso.
debata

Zároveň herec vyjadril obavy z návratu do Spojených štátov, ktoré sú koronavírusom najhoršie zasiahnutou krajinou, napísal denník The Guardian.

Herec sa zdržiava od marca so svojou rodinou v prímorskej dedine Dalkey južne od Dublinu. Nakrúcal tam snímku režiséra Ridleyho Scotta The Last Duel (Posledný duel), produkcia však prácu na filme prerušila kvôli opatreniam v rámci boja s koronavírusom.

„Cítim sa ako v rozprávke,“ povedal Damon v lokálnej rozhlasovej stanici. „Je to neuveriteľné. Toto je jedno z najkrajších miest, kde som kedy bol,“ povedal spoluautor scenára a hviezda filmu Dobrý Will Hunting. Vyhlásil tiež, že sa cíti previnilo, pretože jeho deti, na rozdiel od drvivej väčšiny všetkých ostatných, majú naďalej výučbu. Ich učitelia totiž bývajú s nimi, do Írska prileteli spolu s rodinou kvôli očakávanému dlhodobému pobytu spojenému s natáčaním.

Damon tiež označil írskeho premiéra Varadkara za frajera, pretože sa v čase pandémie vrátil k lekárskej profesii, ktorú prevádzkoval pred vstupom do politiky. Vyjadril tiež obavu z návratu do Spojených štátov. „Nemáme (v USA) dostatočné testovanie, takže sa zdá, že doma budeme mať ďalší nárast,“ vyhlásil Damon.

debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #Matt Damon

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...