Na pohlaví nezáleží! Exmilenku slávnej modelky zachytili pri bozkoch s mužom

Len pár dní majú správy o tom, že v karanténe sa rozpadol vzťah modelky Cary Delevingneovej a herečky Ashley Bensonovej. Zdá sa, že druhá menovaná nezaháľala a dlho sama nezostala.

17.05.2020 00:00
debata
Americká modelka a herečka Ashley Benson na... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Americká modelka a herečka Ashley Benson pred prehliadkou Stella McCartney. Americká modelka a herečka Ashley Benson na archívnom zábere.

Bensonovú, ktorá sa objavila napríklad vo filme Spring Breakers, zachytili objektívy paparazzov v pomerne intímnej situácii. Pri vášnivých bozkoch v aute. A čo je na tom celom, asi najväčšie prekvapenie – nejde o novú partnerku, ale partnera.

Reč je o hudobníkovi menom G-Eazy, ktorý už má za sebou nejeden celebritný vzťah. Azda najznámejšou jeho expartnerkou bola speváčka Halsey. Teraz, zdá sa, zakotvil v náručí pôvabnej blondínky.

Hudobný umelec G-Eazy. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Hudobný umelec G-Eazy. Hudobný umelec G-Eazy.

Očití svedkovia tvrdia, že dvojica sa stretáva už niekoľko týždňov. Posledné zábery, keď sa celebritná dvojica bozkávala v automobile G-Eazyho, sprevádzala tiež návšteva reštaurácie, kde si spolu vyzdvihli donášku jedla. S plnými papierovými taškami potom údajne zamierili k G-Eazymu.

Zaujímavosťou je, že o vzťahu dvojice sa špekulovalo už pred viac ako rokom. Vtedy totiž Bensonovú a rapera a speváka zachytili objektívy spoločne tiež. Herečka však dementovala, že by medzi nimi bolo niečo viac. Iba pred mesiacom však G-Eazy zverejnil skladbu, v ktorej znejú vokály jeho údajnej novej priateľky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ashley Benson #G-Eazy #hviezdne vzťahy

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...