Iba v podprsenke na ulicu? Melanie Griffith sa neostýcha, formu na to má!

Hoci herečku Melanie Griffithovú často internetoví trollovia kritizujú za jej vzhľad a množstvo zákrokov, jedna vec musia uznať. Po šesťdesiatke sa môže pýšiť ukážkovou postavou.

17.05.2020 00:00
debata (10)
Herečka Melanie Griffith na zábere paparazzov v... Foto: Bam/lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Melanie Griffith na zábere paparazzov v uličkách Beverly Hills. Herečka Melanie Griffith na zábere paparazzov v uličkách Beverly Hills.

Blondínka, ktorá je dcérou slávnej herečky Tippi Hedrenovej a matkou ďalšej známej hviezdy Dakoty Johnsonovej, si to určite aj dobre uvedomuje. Len pred pár dňami ju objektívy paparazzov zachytili v uliciach Beverly Hills prekvapivo „odhalenú“.

Teda, aby sme boli presnejší, Griffith sa vybrala na prechádzku v spoločnosti kamarátky. A vystačila si pritom len s legínsami a čiernou športovou podprsenkou. Nielen reportéri, ale aj okoloidúci si tak mohli vychutnať pohľad na jej plný dekolt a športom udržiavanú figúru.

Blondínka, ktorá v minulosti zažiarila v snímke Podnikavé dievča alebo Lolita, sa určite nemôže sťažovať ani na záujem mužov. Hoci už má za sebou štyri rozvody. V minulosti priznala, že po šesťdesiatke už nad ďalšou svadbou neuvažuje. O milencov však stále záujem má.

„Ak máte šesaťdesiať, štyri deti a žijete život, ktorý ste vždy chceli, na čo sa vydávať? Stačil by mi vzťah. Stále hľadám. Mala som pár milencov, ale nie vzťah,“ citoval herečku portál Page Six.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Melanie Griffith #podprsenka #hviezdy vo forme

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...