Pratt objavil v karanténe skrytý talent tehotnej manželky! Všetci ju chcú, tvrdí

Herec Chris Pratt sa opäť stane otcom, ďalšieho potomka privedie na svet jeho druhá manželka Katherine Schwarzenegger. Ako prebieha "očakávanie" v karanténe, herec prezradil v nedávnom online rozhovore.

17.05.2020 12:30
debata
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt na archívnom zábere.

Hrdina filmov Jurassic Park či Strážcovia galaxie prezradil moderátorovi Billymu Bushovi, že jeho polovička má naozaj nečakané záchvaty hladu a volí bizarné kombinácie.

„Je to drsné. Kyslé uhorky a zmrzlina. Nikdy by som si nemyslel, že by mi to chutilo,“ komentoval s narážkou na to, že aj on sám občas podľahne manželkiným chúťkam.

Herec priznal, že v karanténe opäť trochu pribral. Stažovať sa však svojej polovičke už radšej neplánuje. „Nedávno som sa pristihol pri tom, ako frflem, že ma bolí chrbát a bedrá a že som trochu pribral v karanténe. Pozrela sa na mňa tak láskyplne. A mne okamžite došlo, že pred ňou fakt nemám právo sa na také niečo teraz sťažovať,“ uviedol Pratt.

S manželkou, ktorá je dcérou slávneho rakúskeho rodáka Arnolda Schwarzeneggera, strávili posledné týždne prevažne sami dvaja. A vraj si vystačili. Dokonca aj s takými činnosťami ako je pravidelná starostlivosť.

„Vyzeral som ako stroskotanec, takže jedného dňa vzala zastrihávač a šli sme na to. Odviedla skvelú prácu, je fakt dobrá. Všetci, čo ma videli, hovoria, že musí prísť aj ku nim domov a ostrihať ich. Neviem, či celkom chápu, čo znamená karanténa,“ doplnil ešte s humorom Pratt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger #hviezdne vzťahy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...