Krásna Penélope Cruz: Len som drela! Žúrovanie? To ma nezaujímalo

Pre herečku Penélope Cruz boli deti vždy na prvom mieste. Spolu s manželom, hercom Javierom Bardemom, vychovávajú 9-ročného syna a 6-ročnú dcérku.

18.05.2020 00:00
Herečka Penelope Cruz prišla vo vintage modeli... Foto: ,
Herečka Penelope Cruz prišla vo vintage modeli Chanel Haute Couture.
debata (1)

Ako prezradila rodená Španielka, po narodení potomkov sa jej život zmenil od základov. Na druhej strane si dobre uvedomuje, že oproti iným matkám má veľkú výhodu týkajúcu sa jej povolania.

„Mám to šťastie, že mám prácu, ktorá nám umožňuje byť všetkým spolu. Mám pocit, že je to moja odmena za to, že som ako mladá tvrdo pracovala. Neberiem to v žiadnom prípade ako samozrejmosť, som za to naozaj vďačná,“ opísala pre magazín Red.

Kariéru začínala dnes 46-ročná Penélope Cruz ako tanečnica. „Bola som nesmierne disciplinovaná a tvrdo som drela,“ opísala. Jej posadnutosť prácou vzbudzovala obavy u jej blízkych, ktorí sa báli o jej zdravie. „Moji rodičia aj priatelia ma prosili, aby som trocha zvoľnila. Ja som sa chcela stále učiť a zlepšovať. O nejaké žúry som nemala nikdy špeciálny záujem,“ prezradila.

Podľa je názoru to majú dnešní tínedžeri ešte oveľa ťažšie a viní za to aj skreslenú realitu sociálnych sietí. „Leží to na pleciach rodičov ale aj vlády, nastavovať pravidlá a vychovávať v tomto smere deti a tínedžerov.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Penelope Cruz #Javier Bardem

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...