Urobte to ako ja! Harrymu a Meghan už dáva rady aj speváčka Adele

Miesto, kde našli nové kalifornské útočisko princ Harry a jeho rodina, je už pár dní známe.

19.05.2020 00:00
Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho... Foto: ,
Princ Harry a Meghan na archívnej snímke.
debata

Sledovaný párik sa rozhodol usadiť v Beverly Hills, v oblasti s označením „Beverly Ridge“. Ich novým domovom je 16-miliónová vila prenajatá od producenta Tylera Perryho, ktorá stojí na rozľahlom pozemku o výmere 89 000 štvorcových metrov.

V ich susedstve žije množstvo slávnych tvárí šoubiznisu – Robbie Williams, Kendall Jenner, Charlie Sheen, Samuel L Jackson, Katy Perry, Rod Stewart či Cameron Diaz. A Beverly Hills si za svoj domov už dávnejšie zvolila britská hviezda Adele. Práve 32-ročná speváčka mala dať Meghan a Harrymu niekoľko dobrých rád, ako by mohli ako sledované celebrity žiť v Beverly Hill. Píše o tom britský denník Daily Mirror.

„Adele žije v susedstve. Odporučila im škôlku pre ich Archieho, keďže sama je mamou 4-ročného syna Angela. A opísala im aj ďalšie tipy na tajné miesta v Beverly Hills, kde by neboli bombardovaní fanúšikmi,“ píše spomínaný denník. Adele si dokázala aj v Beverly Hills nájsť pokojné miesta a to isté radí aj svojim slávnym susedom.

Už pred pár dňami paparazzi zachytili robotníkov pri vile kráľovského páru, ako montujú na ploty veľké clony – tie ich majú chrániť pred zvedavcami. Paparazzi zábery dvojice sa však doposiaľ v médiách neobjavili, v Los Angeles tak žijú zatiaľ mimo dohľadu verejnosti. „Adele si s Harrym a Meghan dobre rozumie. Meghan obdivuje, ako sa Adele dokáže držať ďalej od médií, napriek tomu, že je takou obrovskou hviezdou.“

No niektoré hviezdy, medzi inými napríklad Lindsay Lohan či Sharon Osbourne, si neodpustili štipľavejšie poznámky na adresu rodičov malého Archieho. Ich rozhodnutie utiecť pred britským bulvárom do mesta paparazzov, čím Los Angeles určite je, vnímajú ako „pritiahnuté za vlasy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...