Oblečená a predsa... skoro ako nahá! Slávna tanečnica ukázala zvodné krivky

Pre ochranné rúška nie je teraz ľahké spoznať mnohé celebrity v uliciach Los Angeles. Ale tanečnicu Julianne Houghovú spoznali objektívy vraj takmer hneď. Dôvodov je viacero.

20.05.2020 00:00
debata (2)
Herečka a tanečnica Julianne Hough sa cez... Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka a tanečnica Julianne Hough sa cez víkend objavila v uliciach LA a predvádzala svoju ukážkovú postavu. Herečka a tanečnica Julianne Hough sa cez víkend objavila v uliciach LA a predvádzala svoju ukážkovú postavu.

Príťažlivá blondínka, ktorá sa objavila v porote šou Amerika hľadá talent a zahrala si aj v niekoľkých filmoch, vraj prezradilo ukážkové telo tanečnice. Hough sa od mladého veku venovala tancu spoločne so svojím bratom Derekom a postupne sa vypracovali medzi najznámejšie tanečné celebrity Ameriky.

Pohľad na krivky 31-ročnej rodáčky z Utahu naznačuje, že pohybu a tancu sa venuje pravidelne. A kombináia športovej podprsenky a legíns v telovej ružovej farbe toho veľa nezakrývala. Respektíve, priam tvorila ilúziu nahej kože, hoci veľa z nej zostalo zahalené.

Herečka a tanečnica Julianne Hough sa cez... Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Julianne Hough Herečka a tanečnica Julianne Hough sa cez víkend objavila v uliciach LA a predvádzala svoju ukážkovú postavu.

Paparazzovia, ktorí Američanku zachytili v tomto „stave“ na ulici, si tiež všimli jednu podstatnú vec. Na prste Houghovej totiž chýbala manželská obrúčka. Práve pre zväzok s hokejistom Brooksom Laichom sa meno plavovlásky objavovalo v amerických médiách v poslednom čase pomerne často. Šuškalo sa totiž o tom, že kríza, ktorú vraj prekonávali, už je zavŕšená. A nepodarilo sa ju zvrátiť.

Svedčiť o tom má aj fakt, že manželia strávili chvíle v karanténe pre pandémiu koronavírusu, každý sám. Kým Hough zostala v milovanom Los Angeles, jej mužská polovička zamierila do vidieckeho domu na samote. Houghovú tiež videli v spoločnosti iného muža.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #paparazzi #Julianne Hough #sexy oblečenie #hviezdne vzťahy

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...