A teraz choď do tohto nového sveta! Odkazuje hrdý Pierce Brosnan synovi

Pierce Brosnan (67) je nielen obdivovaným hercom a niekdajším predstaviteľom agenta 007, ale aj hrdým a starostlivým otcom.

20.05.2020 00:00
Pierce Brosnan Foto: ,
Herec Pierce Brosnan.
debata

A práve jeden z jeho synov mu v týchto dňoch urobil ohromnú radosť. Dylan úspešne ukončil štúdium na Kalifornskej univerzite, kde študoval filmovú vedu.

„A teraz choď do tohto nového sveta a urob si ho na svoj obraz. Buď bez obáv, odvážny a veľkorysý,“ napísal slávny otec k spoločnej fotografii so synom, ktorú zverejnil na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Happy Birthday to my tender hearted renaissance man @piercebrosnanofficial ✨ Wishing you love, joy, and many many more trips around the sun.

Príspevok, ktorý zdieľa Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan),

Celá rodina Brosnana utiekla pred pandémiou koronavírusu na slnečný Havaj. Práve tam niekdajší agent 007 pred pár dňami oslávil aj 67. narodeniny. Pri tejto príležitosti mu jeho manželka, Keely Shaye Smith, zablahoželala aj na Instagrame. Manželia si spolu zapózovali naozaj romanticky – s pohárom šampanského v ruke na pláži. Nechýbal ani spoločný bozk.

Novinárka Keely Shaye Smith je hercovou druhou manželkou, spoločne vychovávajú dvoch synov – Parisa (18) a Dylana (23). Dvojica začala spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001. V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou, Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Pierce Brosnan

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...