Schwarzeneggerova blondínka má telo ako bohyňa! Na ulici ju ale nespoznáte

Americká modelka Abby Champion je partnerkou Patricka Schwarzeneggera, syna slávneho Arnolda Schwarzeneggera, už tri roky.

20.05.2020 00:00
debata

Zaľúbenci žijú v Los Angeles a práve tam spoločne zvládajú aj opatrenia proti šíreniu koronavírusu. Z domáceho prostredia si slávny párik predsa len vyšiel na ulicu, aby sa prevetral. Mladý herec mal na sebe štýlový klobúčik, tvár mu na ulici zdobil úsmev. Jeho krásna partnerka však tento raz okoloidúcich nepotešila tak, ako sme u nej zvyknutí – síce ukázala svoje dlhé nohy, ale zvyšok sexi tela si zahalila do obrovskej bundy.

Patrick Schwarzenegger a Abby Champion na... Foto: Profimedia
Patrick Schwarzenegger Patrick Schwarzenegger a Abby Champion na prechádzke po Los Angeles.

Pritom 22-ročná kráska sa môže pochváliť nielen krásnym telom, ale aj dokonalým úsmevom. Tým sa jej podarilo očariť práve Patricka Schwarzeneggera. A nielen jeho. Svieža krása mladej modelky jej už priniesla niekoľko zaujímavých pracovným ponúk.

Abby Champion pre značku Calzedonia. Foto: Calzedonia
Abby Champion Abby Champion pre značku Calzedonia.

V roku 2019 sa napríklad stala jednou z hviezd kampane značky Calzedonia. Modrooká blondínka Abby Champion má už za sebou už aj pózovanie pre prestížny magazín Sports Illustrated.

Zatiaľ, čo Abby pracuje na svojej kariére modelky, Patrick Schwarzenegger sa túži stať hercom. V roku 2018 si zahral dokonca hlavnú rolu v romantickej snímke Polnočná láska po boku inej krásky, sexi ryšavky Belly Thorne. Na svojich známych rodičov sa však pritom spoliehať nechce. "Meno si chcem vybudovať sám a nie byť považovaný za dieťa klanu Kennedyovcov alebo Arnoldovo dieťa,“ opísal 25-ročný fešák v nedávnom rozhovore pre magazín Flaunt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Schwarzenegger #Abby Champion

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...