Šťastné správy z Hollywoodu! Filmový Joker bude otcom

Herečka Rooney Mara má byť podľa amerických médií v šiestom mesiaci tehotenstva.

19.05.2020 16:20
Joaquin Phoenix Foto:
Rooney Mara v šatách Givenchy a Joaquin Phoenix počas udeľovania Zlatých glóbusov.
debata

Joaquin Phoenix (45) a Rooney Mara (35) sa stanú rodičmi. Dvojica, ktorá sa v roku 2019 zasnúbila, by sa tak mala už čoskoro dočkať prvého spoločného potomka. Informuje o tom stránka „Page Six“. Tmavovlasá herečka ani Oscarom ovenčený Phoenix však tieto správy doposiaľ nepotvrdili, pritom podľa spomínaného portálu má byť Mara v šiestom mesiaci tehotenstva.

Joaquin Phoenix s Oscarom za film  Joker, Renee... Foto: SITA/AP
Brad Pitt Joaquin Phoenix s Oscarom za film Joker, Renee Zellweger so soškou za film Judy a Brad Pitt s ocenením sa film Vtedy v Hollywoode.

Paparazzi ju už pár razy odfotografovali vo voľnejšom oblečení, vďaka ktorému sa jej darí tehotenstvo maskovať. No niektoré zverejnené zábery už napovedajú, že bruško herečky sa výrazne zväčšuje – fotografie sa podarilo urobiť aj pri príležitosti Dňa matiek či koncom apríla, kedy objektívy herečku zachytili na ulici počas prechádzky po Los Angeles.

Predstaviteľ filmového Jokera, herec Joaquin Phoenix, sa na tému vzťahu so snúbenicou vyjadruje zriedka. Dvojica sa spoznala počas nakrúcania snímky Ona (2013), kedy naňho Rooney Mara pôsobila neuveriteľne hanblivo, čo herec prezradil v rozhovore pre „Vanity Fair“. "Spočiatku sme boli len priatelia, e-mailoví priatelia. Ako dodal, práve prostredníctvom mejlov si získal dôveru o desať rokov mladšej herečky a napokon aj jej srdce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Rooney Mara

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...