Speváčka Sia prezradila tajomstvo! Som mamou dvoch dospelých synov

Speváčka Sia je okrem hudobnej produkcie známa v šoubiznise aj pre svoj atypický imidž, ktorého súčasťou je skrývanie vlastnej identity. A tajomná je aj v prípade súkromia.

23.05.2020 00:00
Music-Grammywatch-Predictions Foto: ,
Speváčka Sia Furler na archívnom zábere.
debata

Až pred pár dňami americká hudobná hviezda prezradila, že v roku 2019 sa stala dvojnásobnou mamou. V jej prípade to však má istý háčik. Sia neporodila, ani nenechala náhradnú matku vynosiť jej dieťa – speváčka si totiž adoptovala dvojicu chlapcov vo veku 18 rokov.

„Mali 18, obaja majú teraz už 19. Vyrástli zo systému starostlivosti o nechcené deti a pomoc pre nich sa skončila,“ komentovala speváčka dôvod svojho rozhodnutia.

Podobne ako na Slovensku aj v USA sa dovŕšením dospelosti končí pomoc štátu deťom, ktoré vyrástli v detských domovoch a mnohé z nich sa vo veku 18 rokov vydávajú s prázdnymi rukami do bežného života. Sia sa rozhodla takéto niečo zmeniť aspoň pre dvoch mladých Američanov. „Skrátka ich ľúbim,“ doplnila.

S oboma synmi strávila interpretka hitu Titanium aj posledné týždne karantény. „Veľmi mi pomáhajú. Obaja robia veci, ktoré im prospievajú a tiež sa venujú učeniu nových vecí – vzdelávaniu, čo je pre nich veľmi dôležité,“ komentovala ešte v rozhovore pre rádio SiriusXM.

debata chyba
Viac na túto tému: #synovia #Sia

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...