Tento slávny pár by ste pri Harrym a Meghan nečakali... poznajú sa od strednej!

Do priazne manželskej dvojice z britskej kráľovskej rodiny, princa Harryho a jeho manželky Meghan, sa podľa zlých jazykov túži dostať nejeden celebritný pár. Najmä po tom, čo sa manželia presunuli z Británie do USA.

21.05.2020 00:00
David Foster a jeho manželka Katharine McPhee Foto: ,
Skladateľ David Foster a jeho manželka Katharine McPhee na festivale v Toronte.
debata

V zozname priateľov sú však aj mená tých, ktorí sa s vojvodom a vojvodkyňou zo Sussexu poznajú už roky. Ba celé desaťročia. To je aj prípad herečky a speváčky Katherine Foster-McPheeovej a jej manžela – hudobníka a skladateľa Davida Fostera.

McPhee prezradila, že dnešnú vojvodkyňu, ktorá bola kedysi úspešnou seriálovou herečkou, pozná ešte zo školských čias. „Chodila do školy Nepoškvrneného srdca, rovnako ako ja. Ona tam navštevovala najprv prvý stupeň a potom aj strednú školu, ja len strednú,“ prezradila niekdajšia hviezda speváckej šou American Idol.

McPhee tiež prezradila, že spoločne s Meghan absolvovali niekoľko školských predstavení. „Nikdy som nebola s ňou blízka kamarátka. Ale pamätám si, ako všetko zvládla na jednotku,“ komentovala manželka Davida Fostera.

Práve on však má podľa nej omnoho bližšie vzťahy s „vojvodcovským“ párom a špeciálne s princom Harrym. „Môj manžel a Harry majú skutočne nádherný vzťah. Sú rozkošní, sú spolu ako otec a syn,“ uviedla ešte v rozhovore pre reláciu Access. „Sme s nimi v kontakte, keďže ja a Meghan sa poznáme ešte z detských čias, ale Harry a môj muž sú priatelia, je to skvelé,“ doplnila ešte.

O tom, že práve táto „šoubiznisová“ dvojica má blízko k Meghan a Harrymu sa doposiaľ veľa nevedelo. V súvislosti s Meghan sa častejšie skloňujú mená jej bývalých kolegýň či kamarátok ako je napríklad herečka Abigail Spencer či tenistka Serena Williams. K Harrymu a jeho manželke má však údajne blízko aj manželský pár Amal a Georga Clooneyovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Katherine McPhee #David Foster #vojvodkyňa Meghan #hviezdne vzťahy

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....