Ben Stiller opísal posledné okamihy jeho otca: Mohli sme byť pri ňom

11. mája oznámil herec Ben Stiller, že jeho otec, komik Jerry Stiller, zomrel vo veku 92 rokov.

21.05.2020 00:00
Jerry Stiller Foto: ,
Ben Stiller a jeho otec Jerry Stiller na zábere z roku 2011.
debata

Herec oznámil smutnú správu na Twitteri. "S ľútosťou oznamujem, že môj otec Jerry Stiller zomrel z prirodzených príčin. Bol to skvelý otec i starý otec a približne 62 rokov oddaný manžel Anny (matky Bena Stillera)… Bude nám veľmi chýbať,“ napísal na Twitteri.

Aktuálne Stiller opísal posledné okamihy jeho otca, ktorý kariéru komika na filmovom plátne odštartoval v 60. rokoch minulého storočia. Pre New Yorker odhalil, že jeho otec už istý čas zápasil so zdravotnými ťažkosťami a bol chorľavý. „Mal takmer 93 rokov a myslím si, že jeho telo sa dostalo do bodu, kedy prišiel jeho čas.“

Stiller, ktorý je známy najmä vďaka komédiám ako Zoolander či Niečo na tej Mary je priznal, že posledné hodiny mohli stráviť s otcom. „Našťastie, nemal žiadnu chorobu súvisiacu s koronavírusom, tak sme mohli byť pri ňom, za čo som veľmi vďační,“ dodal. 11. mája odišiel Jerry Stiller úplne pokojne, dodal napokon.

S manželkou Anne Mearaovou, ktorá zomrela v roku 2015 ako 85-ročná, mal Jerry Stiller dve deti. Okrem spomínaného syna Bena aj o štyri roky staršiu dcéru Amy, povolaním taktiež herečku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Stiller #Jerry Stiller

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...