Diagnóza pripravila Pariškovú o vlasy. Skúsila som punkerský štýl, odkazuje fanúšikom

Začiatkom mája sympatická moderátorka prezradila, že prežíva náročné obdobie a zvádza boj s ťažkou diagnózou.

21.05.2020 07:48
debata (6)

Ako dlhoročná tvár JOJ-ky prezradila, lekári jej diagnostikovali nádorové ochorenie lymfatických uzlín, primárny mediastinálny lymfóm. Ochorenie ju v máji priviedlo do Národného onkologického ústavu v Bratislave, odkiaľ sa prihlásila a svojím podporovateľom poďakovala za mnohé želania skorého uzdravenia.

Trojnásobná mama sa prostredníctvom sociálnych sietí ozvala opäť. Ako napísala, dva týždne od začatia chemoterapie jej začali vypadávať vlasy a tak sa rozhodla pre radikálny krok. „Tak už to prišlo. Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo. Pred úplným vystrihaním sme ešte skúsili punkerský štýl,“ napísala Paišková k zverejneným fotografiám, na ktorých už pózuje bez vlasov.

Aj na tieto zverejnené správy reagovalo množstvo ľudí, ktorí moderátorke a zároveň trojnásobnej mame želajú veľa síl v boji s jej diagnózou.

Obľúbená jojkárka, ktorá už o pár dní oslávi 47. narodeniny, má veľkú oporu práve v jej troch synoch – Danielovi (12), Nathanovi (7) a Gabrielovi (8) a manželovi. Minulé leto sa známa blondínka postavila po tretí raz pred oltár, „áno“ povedala Miroslavovi Polakovičovi po niekoľkomesačných zásnubách, ktoré sa uskutočnili na jar. Po jej boku sa začal objavovať v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #diagnóza #Aneta Parišková

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...