Čo si o Affleckovej novej romanci myslí jeho ex, Jennifer Garner?

Ben Affleck a herečka Ana de Armas sa stali priam nerozlučnou dvojicou.

22.05.2020 00:00
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Foto: ,
Herec Ben Affleck a Jennifer Garner na archívnej snímke.
debata

Odkedy ich paparazzi „nachytali“ začiatkom marca spolu, ich kroky sa takmer neoddelili. 47-ročnému Affleckovi sa po boku jednej z najkrajších herečiek súčastnosti, 32-ročnej kubánskej rodáčke, viditeľne páči. Potom, čo absolvovali spoločné dovolenky plné horúcich bozkov na Kube či Costa Rice, sa v tomto čase nachádzajú v Los Angeles. Počas svojich prechádzok ulicami mesta so psami sa stali vďačným objektom záujmu fotografov. A dvojici to zrejme nevadí.

A zdá sa, že nový a prekvitajúci vzťah Afflecka robí radosť aj jeho krásnej ex, herečke Jennifer Garnerovej. „Je spokojná, keď ho vidí šťastného a najmä zdravého v jeho novom živote. Chce ho mať stále nablízku ako otca svojich detí,“ cituje US Weekly zdroj z okolia Garnerovej.

V roku 2015 ohlásil manželský pár Jennifer Garner – Ben Affleck rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (14) Seraphinu (11) a Samuela (8). Neskôr našiel Affleck šťastie po boku producentky Lindsay Shookusovej, ale vzťah sa im rozpadol. Aktuálne randí so spomínanou de Armas, ktorá sa objaví v novej bondovke No Time To Die po boku Daniela Craiga ako jedna z jeho osudových žien.

Vo februári sa Affleck na margo stroskotaného manželstva s Garnerovou vyjadril pre „The New York Times“. „Vo svojom živote najviac ľutujem to, že som sa nechal rozviesť,“ opísal 47-ročný Affleck a dodal: „Hanba je jedovatá emócia. Nič pozitívne sa v nej nedá nájsť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Ana de Armas

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...