Vyrastať ako sestra Miley Cyrusovej? Nikoho som nezaujímala, bolo to smutné

Noah Cyrus sa cítila ako dieťa okradnutá o svoju identitu.

22.05.2020 00:00
Speváčka Noah Cyrus. Foto: ,
Speváčka Noah Cyrus.
debata

Vyrastať v tieni megastar, akou americká herečka a speváčka Miley Cyrus bezpochyby je, nie je nič závideniahodné. Svoje o tom vie aj Noah Cyrus, mladšia sestra 27-ročnej Miley.

O jej vnútorných zápasoch, s ktorými vyrastala v tieni svojej slávnej staršej sestry, porozprávala v instagramovom rozhovore. Detstvo a dospievanie prežívala s pocitom, že sa o ňu nikto nezaujíma, nestará. Všetci chceli hovoriť len o jej slávnej sestre. Byť malou sestrou Miley Cyrusovej bolo pre ňu nesmierne ťažké. „Hovorím o svojich zápasoch, s ktorými som bojovala, keď ma svet videl ako sestru Miley Cyrusovej. Nikto by si to nevybral, aby ho stále označovali ako sestru niekoho iného,“ opísala speváčka a dodala: „Vždy som mal pocit, že som osobou, o ktorú sa nikto nezaujímal.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

NYE

Príspevok, ktorý zdieľa noah (@noahcyrus),

V marci, v rozhovore pre The Telegraph si zaspomínala, aké to bolo vidieť svoje paparazzi fotky v médiách. Išlo o obdobie, kedy vrcholila sláva seriálu Hannah Montana, v ktorom hrala hlavnú roku jej všetkými zbožňovaná sestra Miley Cyrus. „Bolo to tak stresujúce vidieť fotografie seba online, čítať o sebe veci na internete, že som jednoducho predpokladala, že to musí byť pravda.“ Svoje pocity opísala aj v skladbe „Young and Sad“, ktorá je jej novinkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Noah Cyrus

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...