Nevera za naším rozchodom nebola, bráni manželku Foxovú opustený Green

Pred pár dňami definitívne potvrdili rozchod. Manželstvo herečky Megan Foxovej a jej kolegu Briana Austina Greena však nekončí pre údajnú neveru.

22.05.2020 10:00
debata
Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Keď paparazzovia zachytili sexy hviezdu filmov Transformers v spoločnosti rapera Machine Gun Kellyho, okamžite sa začalo špekulovať, že ide o nového muža v jej živote. Olej do ohňa nepochybne prilieva aj nový videoklip hudobného interpreta. Práve Megan Fox v ňom predvádza zvodné gestá a pózy.

O tom, že by medzi dvojicou mal byť milostný vzťah, však otvorene hovorí aj opustený Brian Austin Green. „Osobne ho nepoznám, ale ja a Megan sme sa o ňom zhovárali. V tomto štádiu sú priatelia,“ uviedol 46-ročný Green vo svojom podcaste. „Z toho, ako sa Megan vyjadrila, ide o skutočne milého a šľachetného chlapíka. Dôverujem jej úsudku. Vždy mala veľmi dobrý, trefný úsudok,“ doplnil ešte na adresu svojej (stále) manželky.

Herec, ktorého preslávila rola v seriáli Beverly Hills 902 10, tiež dodal, že by nechcel, aby ho verejnosť začala považovať za „obeť“. „Nechcem, aby si ľudia mysleli, že oni dvaja sú zlodusi a ja som bol ich obeť, pretože som nebol. Toto nie je pre nás niečo nové. Možno je to niečo nové pre ľudí, ktorí čítajú správy v médiách, ale pre nás nie,“ dodal ešte herec a moderátor.

Manželská dvojica spoločne vychováva troch synov. O tom, ako si podelia ich starostlivosť v prípade rozvodu, zatiaľ nešpekulovali. Naznačili však, že plánujú spoločne absolvovať rodinné dovolenky a myslia na blaho svojich troch detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #Megan Fox #Brian Austin Green #hviezdne vzťahy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...