Skončí vo väzení! Hviezda seriálu Plný dom sa rozhodla priznať k podvodu

Americká herečka Lori Loughlin, známa napríklad zo seriálu Plný dom a jej manžel, Mossimo Giannulli, sa rozhodli priznať k tomu, že sa snažili dostať svoje deti podvodom na prestížnu Juhokalifornskú univerzitu.

22.05.2020 07:30
Lori Loughlin a jej dcéra Olivia Jade Giannulli Foto: ,
Herečka Lori Loughlin a jej dcéra Olivia Jade Giannulli, pre ktorej miesto na univerzite herečka podvádzala, na archívnom zábere.
debata (4)

Podľa agentúry Reuters o tom informovali federálni prokurátori, podľa ktorých si obaja odpykajú niekoľkomesačné tresty väzenia.

Loughlin sa ocitla pred súdom spolu s ďalšími prevažne majetnými rodičmi, ktorí podľa vyšetrovateľov zaplatili na úplatkoch dohromady desiatky miliónov dolárov, aby zaistili svojim deťom miesto na prestížnych univerzitách.

Herečka podľa obvinenia zaplatila pol milióna dolárov, aby boli jej dve dcéry zapísané do veslárskeho tímu na Juhokalifornskej univerzite, hoci ani jedna z nich tento šport nerobila. Loughlin pôvodne tvrdila, že platby vnímala ako legálne príspevky pre univerzitu a nevedela vraj o tom, že sa jedná o úplatok.

Podľa prokuratúry vyslovili Loughlin a jej manžel súhlas s trestami väzenia v dĺžke dvoch, respektíve piatich mesiacov. Svoju vinu majú priznať pred súdom v piatok. V rovnakom prípade bola už predtým odsúdená k dvom týždňom väzenia herečka Felicity Huffman, známa napríklad zo seriálu Zúfalé manželky.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #podvod #Plný dom #Lori Loughlin

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...